Δευτέρα, 25 Απριλίου 2022 01:07

Τζουμερκιώτης: «Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα»

Παρότι η ΑΕ Μοσχάτου έχει μερική... παύση λόγω των άγιων ημερών του Πάσχα το τεχνικό επιτελείο μας στρέφει την προσοχή του στην πρεμιέρα των μπαράζ όπου στις 8/5 πρώτος μας αντίπαλος θα είναι η Κόρινθος (εκτός έδρας).

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Δευτέρα του Πάσχα με απογευματινό πρόγραμμα με τους Λευτέρη Τζωρτζάτο και Χριστόφορο Πασαλίδη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προκειμένου στα μέσα της τρέχουσας εβδομάδας να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ο προπονητής των πρασίνων, Σωτήρης Τζουμερκιώτης, έχει τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του ενώ αναφερόμενος στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας σχολίασε

"Σίγουρα είναι διαφορετικά παιχνίδια σε σχέση με αυτά του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πειραιά. Όλες οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε έχουν αναδειχθεί πρωταθλήτριες στους εκάστοτε νομούς και αυτό κάτι δείχνει. Έχουμε κάνει τις αναλύσεις μας σχετικά με τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσουμε και ευελπιστώ να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Σαν Μοσχάτο θα είμαστε έτοιμοι και για τους 6 τελικούς καθώς είμαστε ένα σύνολο που στηριζόμαστε στο μέγιστο βαθμό από τη διοίκηση και δουλεύουμε με αμείωτο ρυθμό".

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares