Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 12:18

Για τον Μιχάλη: Τεράστια νίκη της ΑΕΚ κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ με ανατροπή στην Κροατία

Μια ποδοσφαιρική νίκη δεν θα μπορούσε ποτέ να σβήσει ένα τραγικό γεγονός. Η ΑΕΚ πήρε όμως μεγάλο «διπλό» επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ (2-1) και θα προσπαθήσει να «σφραγίσει» την πρόκρισή της στα playoffs του Champions League μέσα στην OPAP Arena και να δώσει χαρά στην “οικογένειά” της, που πενθεί μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Ο Λιβάκοβιτς κράτησε σε… χαμηλά επίπεδα το σκορ για τους Κροάτες, που προηγήθηκαν μετά από μια αμφισβητούμενη φάση.

Αν και στο πρώτο ημίχρονο έδειξε πως της λείπει ρυθμός (περίοδος που βρέθηκε πίσω στο σκορ), η ΑΕΚ θύμισε στην επανάληψη την ομάδα της περασμένης σεζόν κι έφτασε στην ανατροπή και τη νίκη μέσα στην έδρα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Η Ένωση έκανε έτσι το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στα playoffs του Champions League, την οποία και θέλει να σφραγίσει μέσα στο «σπίτι» της.

Σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στα playoff του Champions του League την πρωταθλήτρια Βελγίου, Αντβέρπ. Οι πρώτες αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν στις 22-23 Αυγούστου και οι αγώνες ρεβάνς στις 29-30/8.

Αν όμως οι Κροάτες καταφέρουν να αποκλείσουν την ΑΕΚ, τότε οι “κιτρινόμαυροι” θα αντιμετωπίσουν τον ηττημένο του ζευγαριού Κοπεγχάγη (Δανία)-Σπάρτα Πράγας (Τσεχία) στα play offs του Europa League. Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 24 Αυγούστου και οι αγώνες ρεβάνς στις 31/8.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares