Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 09:12

Ο ΠΑΟΚ έστησε «πάρτι» στην Τούμπα και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Europa Conference League!

Δεν ήταν εύκολη η δουλειά που είχε ο ΠΑΟΚ, αλλά με ουσία και σοβαρότητα την έφερε εις πέρας και μάλιστα με πανηγυρικό τρόπο. Οι Θεσσαλονικείς με σκορ 3-0 πήραν την πρόκριση για τα πλέι οφ του Conference League.

Με πέναλτι του Σβαμπ το 1-0, ο Ζίβκοβιτς δέκα λεπτά πριν το τέλος το 2-0 και ο ίδιος παίκτης με φάουλ στο 85’ έκανε το 3-0 για να πανηγυρίσει η Τούμπα την πρόκριση!

Οι Κροάτες ήταν αυτοί που άρχισαν εντυπωσιακά το ματς. Πιεστικοί, θέλοντας να πάρουν τα ηνία και αυτό έφερε αρκετά αμυντικά λάθη στον ΠΑΟΚ. Υπήρξαν 2-3 καλές στιγμές της Χάιντουκ, χωρίς όμως να κατορθώσει να σκοράρει.

Στο 12ο λεπτό, όμως, ο Κωνσταντέλιας ανάγκασε τον Οφόε να τον ανατρέψει στην περιοχή, μην μπορώντας να τον αντιμετωπίσει. Ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Σβαμπ που είχε αστοχήσει με την Μπεϊτάρ, αυτή τη φορά τα κατάφερε κάνοντας το 1-0!

Η Χάιντουκ που μέχρι τότε ήταν ανώτερη, προσπάθησε να επιτεθεί και είχε κάποιες καλές στιγμές, κυρίως από λάθη του ΠΑΟΚ. Στο 21’, όμως, ήρθε μια μεγάλη φάση για τους Θεσσαλονικείς, με την προσπάθεια του Κουλιεράκη να σταματά η μπάλα στο δοκάρι.

Ανασταλτικά ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει προβλήματα, η Χάιντουκ ήταν επικίνδυνη χωρίς την ιδιαίτερα σημαντική ευκαιρία.

Στο δεύτερο μέρος οι Κροάτες είχαν και πάλι την υπεροχή, με τον ΠΑΟΚ όμως να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 52’ με τον Κωνσταντέλια να μην καταφέρνει να σκοράρει. Η Χάιντουκ είχε την πρωτοβουλία, πίεζε, χωρίς ιδιαίτερες απειλές και πάλι, πέρα από κάποια σουτ κυρίως του Λιβάγια.

Ο Κοτάρσκι ήταν σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε με τα λεπτά να περνούν και τα σουτ των φιλοξενούμενων να σταματούν πάνω στον συμπατριώτη τους πορτιέρε.

Μέχρι το 80’ όλα αυτά. Ο Μπράντον Τόμας που είχε περάσει πριν λίγο στο ματς, έκανε υπέροχη πάσα στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Σέρβο να μην αστοχεί για το 2-0.

Πέντε λεπτά μετά ο «δικέφαλος» κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο. Ο Ζίβκοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 «σφραγίζοντας» την πρόκριση της ομάδας του.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και ο ΠΑΟΚ πήρε δίκαια την πρόκριση για τα πλέι οφ του Conference League.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Τσιγγάρας (62' Φιλίπε Σοάρες/74' Οζντόεφ), Νάρεϊ (62' Τάισον), Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Σαμάτα (78' Τόμας).

ΧΑΪΝΤΟΥΚ ΣΠΛΙΤ (Ιβάν Λέκο): Λούτσιτς, Μούφι (81' Μικάνοβιτς), Σάρλια, Ντιαλό, Μέλνιακ, Σιγκούρ, Κροβίνοβιτς (58' Μπενραχού), Σαχίτι (58' Ντόλτσεκ), Οτζίτζα-Οφόε (80' Τσούγιτς), Μλάκαρ (72' Νταγιάκου), Λιβάγια.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares