Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013 23:10

Με το «μισό πόδι» στα μπαράζ

Ματς φωτιά είναι αυτό που θα γίνει αύριο στο γήπεδο της Άνω Μεράς στη Μύκονο. Εκεί το ΑΣΑΜ, θα υποδεχτεί τον Αίαντα Σύρου, σε ένα παιχνίδι, που θα κρίνει πολλά όσον αφορά τη διαμόρφωση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου.

Μονόδρομος

Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται εξαιρετικά αλλαγμένοι όσον αφορά την αγωνιστική τους εικόνα και προέρχονται από μία μεγάλη νίκη μέσα στην δύσκολη έδρα της Στενής (0-4). Ο Προπονητής της ομάδας έχει επισημάνει στους παίκτες του ότι αυτό το παιχνίδι ίσως κρίνει όλη τη χρονιά για την Άνω Μερά, καθώς οι Μυκονιάτες θέλουν νίκη για να «πιάσουν» στη 2η θέση τον Αίαντα και πλέον να μπουν για τα καλά στην διεκδίκηση μίας θέση που θα τους οδηγήσει στα μπαράζ.

Αμφίβολοι στο να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα είναι οι: Λάμα, Κεραμιδάς και Θεοχάρης, καθώς έχουν προετοιμαστεί σωστά για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Νίκη = μπαράζ

Από την πλευρά του ο Αίαντας Σύρου θα παραταχθεί στο αυριανό με μοναδικό στόχο τη νίκη, καθώς οι προσδοκίες της ομάδας όπως έχει τονιστεί στο παρελθόν είναι μεγάλες.

Ο Γιώργος Ρούσσος και οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά ότι μία ήττα στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα τους βάλει σε περιπέτειες, καθώς θα αποκτήσουν συγκάτοικο τον αυριανό τους αντίπαλο στη 2η θέση.

Βαρόμετρο στο συγκεκριμένο παιχνίδι κρίνεται η απόδοση του Κυριάκου Μανουδάκη με τον "Βιρτουόζο" μέσο να καλείται, ώστε να βρει λύσεις για την ομάδα του.

Το ντέρμπι θα ξεκινήσει αύριο στις 15:00, με διαιτητικό τρίο τους: Ζαράνη, Αρμακόλα και Νομικό.

Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι του 1ου γύρου ο Αίαντας ήταν αυτός που είχε επικρατήσει με 1-0. Δείτε το βίντεο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares