Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014 22:49

Τα μοιράστηκαν όλα

Τα τέσσερα τέρματα που σημειώθηκαν όλα στο 1ο μέρος από τους Μασούρα και Γεωργιάδη ήταν όπως αποδείχτηκε ικανά για να μοιράσουν από έναν βαθμό (2-2) στον Καρτεράδο και τον Αστέρα Τραγαίας, οι οποίοι χθες στον αγώνα που έγινε στο Δ.Γ. Καμαρίου έχασαν πολύτιμο έδαφος στο κυνήγι της τρίτης θέσης του 3ου ομίλου.

Ο Αστέρας ήταν αυτός που ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 11ο λεπτό με τον Μασούρα. Οι γηπεδούχοι είχαν την απάντηση στο τσεπάκι τους, ισοφαρίζοντας στο 18’ σε 1-1 με τον Γεωργιάδη. Στο 26΄ο ίδιος παίκτης με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή βάζει μπροστά τον Καρτεράδο με 2-1. Στο 31’ ο Μασούρας παίρνει το ριμπάουντ σε απόκρουση του Σωρότου και με κοντινό πλασέ κάνει το 2-2.

Οι δύο ομάδες στην επανάληψη προσπάθησαν να πάρουν το παιχνίδι, έχοντας αρκετές ευκαιρίες και από ένα δοκάρι, όμως τελικά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα με το παιχνίδι να μένει στο 2-2.

Καρτεράδος (Τζούρος): Σορώτος, Βαρμάζης, Αντιμισάρης (55' Δενδρινός), Φύτρος, Hohsaj, Κλουβάτος, Πολυζόπουλος, Βαζαίος, Selistaj, Λύκος, Γεωργιάδης (67' Πρέκας)

Αστέρας Τραγαίας: Παραράς, Καπίρης, Δρύλης (88' Σφυρόερας), Πολυκρέτης, Κουφόπουλος, Βασαλάκης (77' Πενίκου), Αγγελής, Μαρούλης, Δενδρινός, Μουσούρας, Ψαρρός

Φωτογραφίες από τον αγώνα εδώ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares