Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014 14:06

Καλή εμφάνιση και νίκη 5-0 για τον ΠΑΣ

Πραγματοποιώντας την καλύτερη του φετινή εμφάνιση χθες ο ΠΑΣ Νάξου, κατάφερε να επικρατήσει με 5-0 της Λάβας, σκαρφαλώνοντας στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

PAPADOPOULOSΟι «πιτσιρικάδες» του Πέτρου Μαράκη ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ειδικά στο 2ο μέρος ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους, πετυχαίνοντας τα τέσσερα από τα πέντε τέρματα τους.

Οι φιλοξενούμενοι της Λάβας άφησαν στην Σαντορίνη το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έχουν στα τελευταία παιχνίδια και το μόνο που κατάφεραν ήταν να έχουν ένα καλό πρώτο μέρος, χωρίς όμως να απειλήσουν ουσιαστικά τον ΠΑΣ. Πάντως οι διαμαρτυρίες δεν έλειψαν από πλευράς Λάβας, καθώς ο διαιτητής Κουζούμης στα μέσα του 1ου ημιχρόνου απέβαλε για διαμαρτυρίες τον προπονητή των φιλοξενούμενων κύριο Αρβανίτη.

Εξαιρετικοί από τον ΠΑΣ ήταν οι: Σκιαδάς και Μοσχονάς που πέτυχαν από δύο τέρματα, καθώς και ολόκληρη η αμυντική γραμμή της ομάδας που για 2η φορά φέτος (ΑΣ Ίου 4-0) κράτησε το "0" παθητικό.

Τα γκολ

Ο Σκιαδάς στο 8΄ με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ Νάξου (1-0). Το 2-0 για τους γηπεδούχους ήρθε με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48’, όπου ο Μοσχονάς με ένα ασύλληπτο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων Δημήτρης Σκιαδάς πετυχαίνει στο 64΄το 2ο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι, κάνοντας το σκορ 3-0.

Ο ΠΑΣ ολοκληρώνει τη μεγάλη του νίκη με ένα γκολ του Μοσχονά, που έκανε το 4-0 στο 78’ και ένα ακόμα από τον Κατινά, που στο 82’ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Διαιτητικό τρίο ήταν οι: Κουζούμης, Φαν Άαγκεν και Ζώρζος

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χύκα, Κλουβάτος, Πρωτονοτάριος, Πιταράς, Μαράκης, Ζάκο, Παπαδόπουλος, Ματάκιας, Μοσχονάς, Κατεινάς, Σκιαδάς.

Λάβα (Αρβανίτης): Κότσαλος, Δρόσος Α., Δρόσος, Δεναξας, Δεμιρτζής, Γαλανός (75΄Συλλέλογλου), Πρέκας (46’ Βάλβης), Διαμαντόπουλος, Συρίγος, Καφίρης, Δαρζέντας (69’ Βάλβης Μ.).

Δείτε 134 φωτογραφίες από τον αγώνα εδώ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares