Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014 17:07

Νίκη και πρωτιά για τους Νέους του ΠΑΣ Νάξου.

Με νίκη 3-1 του ΠΑΣ Νάξου επί του Πανναξιακού ολοκληρώθηκε το Σαββάτο 25/1 η κανονική περίοδος στον 3ο όμιλο των Νέων, όπου συμμετέχουν οι ομάδες της Νάξου.

NAXOS MAYROSΗ ομάδα της ακαδημίας του Πέτρου Μαράκη με αυτή τη νίκη κατέκτησε την 1ου θέση του ομίλου με 13 βαθμούς και θα συμμετάσχει απευθείας στα μπαράζ, όπου και θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Από την άλλη ο Πανναξιακός με προπονητή Γιάννη Παραβατό στον πάγκο των ακαδημιών του, έχει κάνει μεγάλα βήματα προς το καλύτερο την τελευταία διετία, με επιστέγασμα την φετινή κατάκτηση της 2ης θέσης του ομίλου με 7 βαθμούς.

Μάλιστα ο Πανναξιακός βάση της προκήρυξης του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει τον καλύτερο του 1ου ομίλου που θα είναι ένας εκ των Πάγου και ΑΟ Πάρου.

PAPADOPOULOSΑναλυτικά η τελική βαθμολογία του 3ου ομίλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού ο Πανναξιακός ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, ανοίγοντας το σκορ του αγώνα με μία εκτέλεση φάουλ του Ανεβλαβή από τα τριάντα μέτρα.

Ο ΠΑΣ ανέκτησε σύντομα τον έλεγχο του αγώνα και με ένα διαγώνιο σουτ του Πρεβόλη στο 30΄έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

Στην επανάληψη οι πρωτοπόροι το ομίλου ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να πετύχουν ακόμη δύο τέρματα, με τους Δεγαϊτα στο 60’ και τον Καρούση στο 65’, με απευθείας εκτέλεση φάουλ να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Καρανίκας (78΄ Σιδερής), Ξενάκης, Σκουνέλας, Μανιός, Μπιλάς (78΄ Γκοτζιάς), Καρούσης, Βερύκοκος, Δεγαϊτας, Κουφόπουλος, Φραγκίσκος, Πρεβόλης (70΄Μελανίτης).

Πανναξιακός (Παραβατός): Καπίρης, Ανεβλαβής, Γκέϊμ, Κοκολιός, Καραφυλίδης, Λεγάκης, Βαλέτας, Λατίνας, Ανεβλαβής, Βρεττός (50΄Λεγάκης), Αλμπανίδης.

Φωτογραφίες απο το παιχνίδι εδώ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares