Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 12:08

Φάρκωνα: Τους ευχαριστώ όλους

Ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους ανάρτησε στην προσωπική της ιστοσελίδα στο f/b η αρχηγός της Γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ, Ελένη Φάρκωνα.

Η "Ψυχή" της Ναξιώτικης ομάδας ευχαριστεί τον Κόσμο, του Χορηγούς και όλους όσους βρέθηκαν κοντά στην ομάδα, όπως επίσης, την διοίκηση, τον προπονητή της και φυσικά τις συμπαίκτριες της:

"Ο Πανναξιακός κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο κύπελλο Ελλάδος. Η προσπάθεια αυτή έχει ξεκινήσει τα τελευταία τρία χρόνια. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας, την πρόεδρο και όλη την διοίκηση που χωρίς αυτούς τους ανθρώπους, που καθημερινά ματώνουν για την ομάδα, δεν θα είχαμε φτάσει τόσο ψηλά. Την Αγγελική την Απειρανθίτου την αρχηγό και ψυχή της ομάδας για πάνω από 15 χρόνια. Τις συμπαίκτριες μου που έχουν δουλέψει πάρα πολύ σκληρά φέτος και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και να τους ευχηθώ κάθε επαγγελματική επιτυχία. Τον προπονητή μου που τον θεωρώ τον κορυφαίο στο πρωτάθλημα. Αλλά πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους επαγγελματίες και απλούς Ναξιώτες που είναι δίπλα στην ομάδα και την στηρίζουν σε κάθε της προσπάθεια...

Ευχαριστούμε για όλα"

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares