Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016 11:07

Α. Δημητράκης: «Με βοήθησε πολύ η προετοιμασία στην Αμερική»

Με δύο χρυσά μετάλλια στις αποσκευές αποχώρησε από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Αντρέας Δημητράκης που πρώτευσε στα 1.500μ και τα 3.000 μέτρα. Ο αθλητής του Παναξιακού, τόνισε πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά σχετικά με την συμμετοχή του στα 3.000 μέτρα και πως η συμμετοχή του ήταν απλά μία προπόνηση για το βασικό του άθλημα που είναι τα 1.500μ..

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρέθηκα σε καλή κατάσταση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ώστε να καταφέρω να κερδίσω δύο χρυσά μετάλλια και να κάνω μία πολύ καλή επίδοση όπως αυτή στα 1.500μ. Ήταν κοντά στο ατομικό μου ρεκόρ που πέτυχα στην Βιέννη πριν από δύο εβδομάδες. Η προετοιμασία μου στην Αμερική με βοήθησε πάρα πολύ. Οι συνθήκες εκεί και ο τρόπος προπόνησης ήταν πολύ καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, τον Παναξιακό που με στηρίζει και τον χορηγό μου, κύριο Βερόνη Γιώργο από την Νάξο», ανέφερε στο sportcyclades.gr, ο Ανδρέας Δημητράκης.

Για την συμμετοχή του στα 3.000 μέτρα και το χρυσό μετάλλιο τόνισε: «Ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκα στα 3.000 μέτρα. Έκανα ένα λάθος στον αγώνα, παρασύρθηκα και πήγα πιο γρήγορα. Αυτό μου κόστισε λίγο από τον χρόνο, θα μπορούσα να έχω πάει καλύτερα. Ήταν πολύ καλή εμφάνιση», συμπληρώνοντας, «Δεν πρόκειται να συνεχίσω στα 3000 μέτρα. Ήταν ένα τεστ σε στυλ προπόνησης. Το βασικό μου αγώνισμα είναι 1.500 μέτρα και θα εστιάσω εκεί. Αν ξανάτρέξω θα είναι μόνο για να με βοηθήσει στα 1.500μ.».

Για τους στόχους του ο αθλητής του Παναξιακού πρόσθεσε: «Θέλω να τρέξω όσο γίνεται πιο γρήγορα φέτος. Να κάνω ατομικά ρεκόρ και γιατί όχι να πιάσω το όριο για τους Ολυμπιακούς. Επόμενος στόχος, ευκολότερος, είναι οι Ευρωπαϊκοί αγώνες».

Τέλος, σχετικά με την διοργάνωση στο ΣΕΦ ανέφερε: «Μία πολύ καλή διοργάνωση και φέτος. Είδα περισσότερο κόσμο και αυτό είναι το θετικό».

DIMITRAKIS TOMPAS SEF 2

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares