Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016 10:57

Θεοδώρου: «Στόχος μου το όριο για Άμστερνταμ»

Τέταρτη θέση στα 400 μέτρα και Πέμπτη στα 200μ ήταν ο απολογισμός της Έφης Θεοδώρου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου 2016 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η αθλήτρια του Πανναξιακού μίλησε αποκλειστικά στο S.C.για την επιτυχία της και του στόχους που έχει θέσει: «Είμαι αρκετά ευχαριστημένη για τους χρόνους μου. Έκανα αρκετά λάθη. Μπορούσα να τα πάω ακόμα καλύτερα και στα δύο αγωνίσματα. Στα 400μ. ήμουν στον διάδρομο 5 και δεν έβλεπα κανέναν. Το πάλεψα όσο μπορούσα. Πιστεύω ήταν πολύ καλός ο χρόνος μου αν και περίμενα να ολοκληρώσω την κούρσα μου στα 55.30 δευτερόλεπτα. Θα ήταν αρκετά καλύτερα στην άλλη σειρά γιατί θα είχα ανταγωνισμό να με τραβήξει και να τρέξω γρηγορότερα», ανέφερε στο sportcyclades.grη Έφη Θεοδώρου.

Για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα η Ελληνίδα αθλήτρια ανέφερε: «Μου αρέσει πολύ το Πανελλήνιο εδώ. Εφόσον γίνονται αγώνες και μας βοηθάνε είναι πολύ καλά. Ο κόσμος εδώ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ήταν αρκετά ενθαρρυντικός και αυτό με βοήθησε και εμένα πολύ στον αγώνα».

Τέλος για τους προσωπικούς της στόχους η αθλήτρια του Παναξιακού τονίζει: «Στόχος μου είναι το όριο στα 400μ με εμπόδια, οπότε θέλω να πετύχω το όριο για το Άμστερνταμ. Αυτό κυνηγάω».

THEODOROU KOURSA 1

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares