Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016 00:08

Λάβα: Μην μας αναγκάσετε να πάμε τα πράγματα ''αλλού''

Με μία καυστική ανακοίνωση η Λάβα αφού συγχαίρει τον Αίαντα για τη νίκη του καυτηριάζει τα όσα έγιναν πριν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μεταξύ των δύο ομάδων, επικεντρώνοντας στο θέμα διαιτησία.

Στο κλείσιμο της ανακοίνωσης αυτής υπάρχει η φράση ''οι αγώνες να κρίνονται στο χορτάρι εξάλλου το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά μας, μην μας αναγκάζετε να κριθούν αλλού...'' που ίσως αφήνει συνέχεια για της εξελίξεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δεν τα καταφερε η ομαδα μας στην Συρο απέναντι στον Αιαντα και γνωρισε την Ηττα με σκορ 2-0!!
Κατά αρχας θελουμε να δωσουμε συνχαρητηρια στην ομαδα του Αιαντα για την νικη και την προσπαθεια που καταβαλει στο πρωταθλημα μεχρι σημερα κι σε καμια περιπτωση στην ανακοινωση μας παρακατω δεν θελουμε να σταθουμε σε δικαιολογιες για την ηττα της ομαδας μας.
Αναρωτιομαστε όμως και εχουμε κάθε δικαίωμα να εκφρασουμε την απορια μας και την αγανακτηση μας για καποια περιεργα πραγματα που συμβαινουν και αντιλαμβανόμαστε στην προσπαθεια που κανουμε ειδικα φετος χωρις να εχουμε διμηουργησει το παραμικρο πρόβλημα στην ΕΠΣ Κυκλαδων η σε καποια άλλη ομαδα του νομου μας, αναρωτιομαστε λοιπον για πιο λογο ακομη και στην κακη μας μερα από την ελλειψη παικτων μας θα υπαρχουν αποφασεις των διαιτητών χωρις κανενα δισταγμο να εξιβριζουν τους παιχτες μας στο παρελνθον και να μην τιμωρουντε από την αρμοδια επιτροπή, να καταλογιζουν πεναλντι εναντιον της ομαδας μας που ο αμυντικος μας όχι απλα δεν ακουμπάει τον αντιπαλο παιχτη αλλα του εχει και γυρισμενη την πλατη και πριν καν πεσει στο εδαφος ο διαιτητης τρεχει να το καταλογισει (αφήνουμε στην κριση του καθενος να δει το video του αγωνα και να βγαλει τα συμπερασματα του).
Κυριοι της επιτροπης διαιτησίας αναρωτιομαστε για πιο λογο ενώ σας ζητήσαμε να ορισετε έναν εμπειρο διαιτητη σε ένα τοσο κρισιμο αγωνα που ακομη και το γκολ θα μετρισει για την αναδειξη του πρωταθλητη πραξατε το τελειως αντιθετο οριζοντας ένα διαιτητη αγνωστο προς εμας !!
Συγκεκριμένα τρεις ημερες πριν το αγωνα με τον Αιαντα και μετα από συννενοηση με το συμβουλειο και τον προπονητη μας απευθυνθήκαμε στο μελος της ΕΠΣ Κυκλαδων κ Μαριο Γαλανο που όπως πολύ καλα γνωρίζετε προερχετε από την οικογενεια της ομαδας μας και του ζητήσαμε να ενημερωσει την Επς Κυκλαδων ότι επιθυμούμε να οριστει ένας διαιτητης εμπειρος λογο της κρισιμότητας του αγωνα και συγκεκριμένα τον Κ Δελληγιανη Νικόλαο τον οποιο χωρις να εχουμε την παραμικρη σχεση μεταξυ μας εμπιστευόμαστε λογο του αμεμπτου χαρακτηρα του, την διαιτητικη του συμπεριφορά στα τοσα χρονια και ταυτόχρονα θεωρήσαμε ότι προερχεται από το νησι της Συρου και θα είναι αποδεκτος και από την αντιπαλη ομαδα.
Ο κυριος Γαλανος μα διαβεβαιωσε ότι θα ενημερωσει για το αιτημα μας αντα αυτου όμως δεν ειδαμε καμια ανταποκριση με αποτέλεσμα να γινουν όλα τα παραπανω που περιγράψαμε.
Κλεινοντας θελουμε να ευχαριστήσουμε θερμα τον Κ Γιωργο Παρουση για την αμεριστη βοηθεια του στην διαμονη της ομαδας μας στην Παρο, τον Κ Πετρο Ραουζαιο για την συγκινητικη του βοηθεια και παρουσια καθ ολη την διαμονη της ομαδος μας στην Συρο και τελος τους ιδιοκτητες του ξενοδοχείου Boutique Florence για την φιλοξενεια τους στην Ερμουπολη Συρου.
Μοναδικος μας σκοπος είναι η αθληση και ο υγειης ανταγωνισμος στον χωρο του ποδοσφαιρου, να ειστε συγουροι ότι ολοι εμεις που αποτελουμε το ΔΣ της Λαβας Εμπορειου δεν θα επιτρεψουμε σε κανεναν να παιζει με τους κοπους μας,τις θυσιες μας και την αγαπη μας για το ποδοσφαιρο...
Εχουμε πολλα που μπορούμε να αναφέρουμε και αλλα τοσα να αποκαλύψουμε όμως σεβομαστε τις αντιπαλες ομαδες μας και θελουμε τα πρωταθλήματα και οι αγωνες να κρινοντε στο χορταρι εξαλλου το ποδοσφαιρο ενωνει τα νησια μας,
 μην μας αναγκαζετε να κριθουν αλλου...
 Για Το ΔΣ της ομαδας μας
 Προεδρος Α.Σιγαλας

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares