Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2016 21:47

Αριστούχος εντός κι εκτός παρκέ

Λίγο πριν από τη συμπλήρωση των 14 ετών της είχε την ευτυχία να αγωνιστεί στην Α1 κατηγορία γυναικών με τη φανέλα του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Και μάλιστα σε ντέρμπι με τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη. Στις 10 Μαρτίου του 2016. Από πρώτο χέρι ένιωσε τη σημαίνει να αγωνίζεται σε εκτός έδρας παιχνίδι «εεε τα σχόλια που άκουσα ήταν επικριτικά» είπε η Κάλλια Κατερίνη μιλώντας πριν από λίγο στην αθλητική εκπομπή του Aegean Voice 107.5 Fm «Γκολ εσείς, σέντρα εμείς» . Μας είπε για τα συναισθήματα που βίωσε όταν έπαιξε στο ΔΑΚ Νάξου απέναντι στον Ολυμπιακό και μάλσιτα στην ίδια εξάδα με τις συμμαθήτριες της Κατσάνη, Φρατζέσκου και Αναγνώστου, ενώ η Παναγιώτα Διώτη ήταν η αθλήτρια που την βοήθησε περισσότερο να  ...λυθεί ως μέλος της αποστολής.

 Και λίγους μήνες μετά έγινε η πρώτη γηγενής αθλήτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ που βρέθηκε ένα βήμα από την συμμετοχή της στην εθνική ομάδα. Ήταν την περασμένη εβδομάδα στην τελική προεπιλογή των αθλητριών για το Βαλκανικό πρωτάθλημα Παγκορασίδων και προπονήθηκε για πέντε ημέρες στο Μουζάκι της Καρδίτσας. Η ίδια δηλώνει ικανοποιημένη «πήγα καλά, είμαι ικανοποιημένη. Εκτός λίγο από την 1η ημέρα όπου δεν είχα καλή επαφή με το φιλέ. Την επόμενη ημέρα τον άλλαξαν. Η ομάδα μου δεν έχασε παιχνίδι, μόνο μία ισοπαλία είχαμε»…

 Δεν ήταν αρκετό. Τώρα, η Κάλλια ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά. Απόλυτα προσγειωμένη ξέρει ότι η επόμενη ημέρα είναι πιο δύσκολη. Βέβαια, έρχονται τα γενέθλιά της (στις 13 Ιουλίου όταν και θα συμπληρώσει τα 14 χρόνια της) και ήδη έχει πάρει το δώρο της… Όμως δεν θα έλεγε για ένα ακόμη. Το πιο εντυπωσιακό; Είναι το ίδιο καλή και εκτός γηπέδων. Πήρε το lower στα Αγγλικά, τελείωσε την Β’ Γυμνασίου με 19.7 ενώ στο βιογραφικό της έχει Kick Boxing και μπαλέτο.

Όμως, αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν ότι ξέρει ήδη τι θέλει να γίνει «θα ακολουθήσω τα χνάρια του πατέρα μου (σ.σ. είναι Λιμενικός ο Νίκος Κατερίνης). Μου αρέσει η θάλασσα και μου αρέσει ότι μέσα από τη δουλειά μπορώ να προσφέρω». Στα 14 της χρόνια η Κάλλια όχι μόνο ξέρει τι θέλει αλλά είναι έτοιμη να το αρπάξει. Και τις ευχόμαστε να έχει τόσο ξεκάθαρες σκέψεις σε όλη την ζωή της…

Ακούστε εδώ τη μίνι συνέντευξη…

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares