Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 20:46

Kάλεσμα Αγγελή για την αυριανή Γεν. Συνέλευση [vid]

Μιχάλης Αγγελής… Ο αντιπρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟ βρέθηκε στο στούντιο του Aegean Voice 107.5 και στην εκπομπή «Γκολ εσείς, σέντρα εμείς» και άνοιξε τα χαρτιά του σχετικά με την αυριανή Γενική Συνέλευση του Πανναξιακού ΑΟ που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ομάδας (06/07, 18:00) στο ΔΑΚ. 

Ο κος Αγγελής μιλώντας στον Νικόδημο Λιανό και τον Σπύρο Μάκαρη (εκ μέρους του SportCyclades.gr) έκανε έναν μίνι απολογισμό τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε διοικητικό ξεκαθάρισε ότι η απερχόμενη διοίκηση αφήνει την ομάδα στο καλύτερο δυνατό σημείο όσον αφορά τα οικονομικά από τη στιγμή που είχε ισολογισμό εσόδων – εξόδων. 

Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε στη χρονιά που πέρασε και διατύπωσε ένσταση όσον αφορά τον τρόπο διοίκησης από την ΕΠΣ Κυκλάδων με βάση τα όσα διαδραματίστηκαν στην τελευταία Γενική Συνέλευση των σωματείων. 

Και τέλος αποκάλυψε ότι στις 16 Ιουλίου οι παλαίμαχοι του Πανναξιακού θα βρεθούν και πάλι στο ΔΑΚ Νάξου όπου θα αντιμετωπίσουν μία αντιπροσωπευτική ομάδα από την Αθήνα… Ζητάει τέλος οι φίλοι της ομάδας να έρθουν στην αυριανή Γενική Συνέλευση και να βοηθήσουν ώστε ο Πανναξιακός να συνεχίσει να κάνει βήματα προς τα εμπρός όπως τα δύο τελευταία χρόνια…

https://www.youtube.com/watch?v=UGUsjLPDbUw&feature=youtu.be

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares