Τρίτη, 02 Αυγούστου 2016 18:15

Στα ερυθρόλευκα ο Γιάννης Κωστόπουλος

KOSTOPOULOS VOLOS

Στον Ολυμπιακό Βόλου θα συνεχίσει την καριέρα του ο 29χρονος Ναξιώτης αμυντικός Γιάννης Κωστόπουλος.
Ο Κωστόπουλος, όπως αρχικά είχαμε γράψει συμφώνησε να μεταγραφεί στην Καλλονή και μάλιστα μετέβη στην Λέσβο και άρχισε τις προπονήσεις με την νέα του ομάδα. Όμως η Καλλονή όμως δεν κατάφερε να τον κρατήσει αφού δεν τήρησε τα προσυμφωνηθέντα και έτσι ο παίκτης αποχώρησε.
Μετά από αυτή την εξέλιξη οι προτάσεις στον Γιάννη Κωστόπουλο έπεσαν ''βροχή'' με τον έμπειρο ταλαντούχο αμυντικό να λέει τελικά το ''ναι'' στην ομάδα του Βόλου, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με την Βέροια.
Ο Γεννημένος την 1η Ιουνίου 1987 Κωστόπουλος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από τον Παναξιακό. Στη συνέχεια έπαιξε για αρκετά χρόνια στα γήπεδα της Γ' Εθνικής και της Football League. Μετρά 152 συμμετοχές στη Β’ Εθνική με 4 γκολ σε Προοδευτική, Ηλιούπολη, Φωκικό, Παναχαϊκή, Λαμία και πέρσι στον Αχαρναϊκό (με 28 συμμετοχές) και 51 ματς με τρία τέρματα.
Είναι αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός και αποτελούσε την πρώτη επιλογή Τζαναβάρα- Τσιμπανάκου για τα μετόπισθεν του ιστορικού Ολυμπιακού Βόλου, που έχει ξεκάθαρο στόχο την επιστροφή του στις μεγάλες κατηγορίες, της Football League και της Super League.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares