Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 09:35

Στην Ελλάς Ποντίων ο Μεϊμάρογλου

Την τεχνική ηγεσία της ιστορικής ομάδας του Πειραιά, Ελλάς Ποντίων ανέλαβε ο γνωστός σε όλους μας Στέφανος Μεϊμάρογλου.

MEIMAROGLOU MIKROFONOΟ τεχνικός που στο παρελθόν έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες, μεταξύ αυτών και τρεις Κυκλαδίτικες (Πανναξιακός, ΑΜΣ Φιλωτίου και Ανδριακός), αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε και σε λίγες μέρες ξεκινά με τη νέα του ομάδα. 

Ο κ. Μεϊμάρογλου, τονίζει ότι η ομάδα του Πειραιά θα έχει ως πρώτο στόχο την ανάδειξη ταλέντων, όπως και μία καλή πορεία στην Α' Πειραιά. Αναλυτικά η δήλωση του έμπειρου τεχνικού:

"Μία ιστορική ομάδα τής Α΄ Κατηγορίας του Πειραϊκού ποδοσφαίρου, ο Α.Ο. ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ με τίμησε με την πρόταση συνεργασίας που μου έκανε, και φυσικά δεν μπορούσα να μην ανταποκριθώ σε μία ακόμα μεγάλη πρόκληση, στην πολυετή Προπονητική μου καριέρα. Θα δώσω τόν καλύτερο μου εαυτό, ώστε να βοηθήσω τούς παίκτες μας, στό να έχουν καλή απόδοση, και τόν Σύλλογο μας, σε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα και στο Κύπελο. Μας περιμένει σκληρή δουλειά, και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Ο Α.Ο. ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ, είναι μέσα στον νομό Αττικής, ένας λαοφιλής Σύλλογος, και στόχος μου είναι να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας, και να τιμήσουμε αγωνιστικά την φανέλα."

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares