Κυριακή, 08 Μαΐου 2011 21:04

Περιφερειακή Αιγαίου-Περιφερειακή Κ. Μακεδονίας 1-2

periferiaki_aigaiou-k_makedonia_telikos1

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας , στον τελικό της διοργάνωσης από την ομάδα της Περιφεριακής ομάδας

Κεντρικής Μακεδονίας με σκορ 1-2. Ο αγώνας έγινε στο Γήπεδο Καραϊσκάκη μπροστά σε ελάχιστους θεατές.

Η ομάδα μας με προπονητή τον κύριο Θεοδώρου βρέθηκε στα τελικά της διοργάνωσης, έπειτα από 19 ολόκληρα χρόνια, αντιμετωπίζοντας περιφέρειες με ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και γεωμορφολογικές συνθήκες που ευνόησαν τις ομάδες αυτές να βρίσκονται έστω για προπονήσεις .

periferiaki_aigaio

Το ματς ήταν καθ’ όλη την διάρκεια του αμφίρροπο και λίγο έλειψε η Περιφέρεια μας να προηγηθεί στο 82ο λεπτό, σε ανεπανάληπτο τετ α τετ του Χατζηνικολάου μετά από γύρισμα του Κούρτη. Πριν όμως από αυτή τη φάση είχαμε ήδη δύο τέρματα όταν, στο 30ο λεπτό ο Μυλωνάς είχε βάλει μπροστά στο σκορ την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Κούρτης όμως ήταν εκεί για να ισοφαρίσει για την ομάδα μας σε 1-1 στο 36ο λεπτό. Το τελικό 2-1 σημειώθηκε τρία λεπτά πριν το τέλος και πιο συγκεκριμένα στο 87ο λεπτό, από τον Μουντεσίδη.

Σας θυμίζουμε ότι συμμετείχαν οι Κυκλαδίτες Ποδοσφαιριστές  Κουκάς Ζαννής (ΑΟ Μυκόνου), Ζουγανέλης Ανδρέας (ΑΟ Μυκόνου) και Χριστόφορος Λευτέρης (Αστέρα Μαρμάρων).

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν, στους φιναλίστ της φετινής διοργάνωσης και μακάρι αυτό που κατάφεραν φέτος τα παιδιά του όλου Αιγαίου να έχει και συνέχεια!

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares