×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 02:03

Καλύτερα σαν "αουτσάιντερ"..

Εντάξει, δύο συνεχόμενες ήττες για τον Πανναξιακό, χωρίς να του στοιχίσει. Κοιτάει μπροστά, πάει στα πλέι - οφ, με ότι δυνάμεις του έχουν απομείνει, ενώ μέσα σε όλα ίσως.. να φυλάει κι ένα δωράκι για τις «πράσινες»..

Και αυτές οι ήττες στο πρόγραμμα είναι. Απολύτως φυσιολογικό η ομάδα να ρίξει λίγο τους τόνους, αφού τον τελευταίο καιρό έδωσε πολλά και κρίσιμα παιχνίδια. Και όπως κάθε νησιώτικη ομάδα, κάθε ταξίδι του Πανναξιακού για αναμέτρηση εκτός έδρας είναι ένας μαραθώνιος..

Η Θέτιδα και το Μετς

 Εάν έπρεπε κάποια στιγμή να κάνει "κοιλιά" μετά από το συνεχόμενο μπαράζ αναμετρήσεων, τόσο για το Κύπελλο όσο και για το Πρωτάθλημα, η δεδομένη χρονική στιγμή είναι η ιδανικότερη. Τι εννοώ. 

Είναι απολύτως φυσιολογικό μετά από τόσα συνεχόμενα παιχνίδια, που τα περισσότερα μάλιστα ήταν υψίστης σημασίας, οι αθλήτριες να παρουσιάσουν μια κάμψη στην απόδοσή τους. Βέβαια το ζητούμενο ήταν εξ αρχής, να μην βγει αυτό στη διάρκεια των πλέι - οφ, εκεί που ο Πανναξιακός θα ψάξει αυτό που του αναλογεί κόντρα στον Παναθηναϊκό..  Έτσι ίσως αυτές οι δύο ήττες να "κούρδισαν" κάπως τις αθλήτριες της ομάδας, χωρίς να χρειαστεί να υπάρξει βέβαια ανάλογη συνέχεια.

Η Θέτιδα ταξίδεψε στη Νάξο με όνειρα παραμονής. Το πάλεψε και το πήρε. Μικρό το κακό.

Ο Παναθηναϊκός απέδειξε με τη χθεσινή νίκη του ότι παραμένει το φαβορί για τον τελικό..

Ο τίτλος του αουτσάιντερ είναι ο.. πιο γλυκός

Προσωπικά θεωρώ ότι είναι καλύτερο που ο Πανναξιακός πάει με μειονέκτημα έδρας απέναντι στον Παναθηναϊκό. Για δύο λόγους.

1. Δεν ξέρω το κατά πόσο θα ήταν έτοιμη η ομάδα να αποκτήσει την έννοια του φαβορί, αν μπορεί να το πει κάποιος αυτό παίζοντας με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ωστόσο το ότι τον νίκησες (σ.σ. ΠΑΟ) στην έδρα σου, σχετικά εύκολα, ίσως σου έδινε την εικόνα, ότι όντας και με πλεονέκτημα έδρας, εύκολα ή δύσκολα θα έκανες δύο νίκες. Αυτό ίσως να ήταν και η μεγαλύτερη παγίδα, ειδικά με ομάδες που έχουν αθλήτριες του βεληνεκούς του Παναθηναϊκού. 

Και εδώ ίσως γυρίσει μπούμερανγκ το παιχνιδάκι και στη προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αποδείξει ότι είναι ανώτερος, φορτωθεί με άγχος και νευρικότητα, κάτι βέβαια που θα είναι υπέρ του ΠΑΟΝ..

2. Για να κλείσω θα επισημάνω κάτι άλλο. Εάν με ρωτούσατε μέχρι το πρωί της Κυριακής, να διάλεγα ένα μεγάλο «διπλό» απέναντι στον ΠΑΟ, ακόμα και να κρινόταν η 2η θέση, δεν θα διάλεγα το χθεσινό.

Θεωρώ ότι τα κορίτσια χρωστάνε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Θεωρώ ότι έχουν φυλάξει ποσοστό ενέργειας στις αποσκευές τους και δεν ξέμειναν από καύσιμα..

Θεωρώ ότι έχουν ακόμα πολλά να δώσουν και απλά αυτές τις δύο στροφές πάτησαν.. φρένο.

Ο τίτλος του αουτσάιντερ είναι φαινομενικά και ο πιο αξιόπιστος συνοδοιπόρος στον δρόμο προς τη κορυφή. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares