Τρίτη, 09 Μαΐου 2017 20:44

Αντώνης Δαχρετζής: «Θα …πεθάνουμε στο γήπεδο»

Κακά τα ψέματα... Όταν ακούς buzzer beater στο μυαλό σου έρχεται εκείνο το φοβερό τρίποντο του Δημήτρη Διαμαντίδη στον ημιτελικό με τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ του 2005. Θα μπορούσες να σκεφτείς το δίποντο του Γιώργου Πρίντεζη στην Πόλη, το τρίποντο του Νίκου Ζήση κόντρα στην Εφές Πίλσεν στο κλειστό του Γαλατσίου και πόσα ακόμη πολλά όμορφα buzzer beater που χάρισαν προκρίσεις, ή τίτλους;

daxre 1Το τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη στους περυσινούς τελικούς της Α1 που χάρισε στον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ; Το τρίποντο που άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, με τον ΠΑΟΚ να αφήνει τον Ολυμπιακό έξω από τους τελικούς και τον Πέτζα Στογιάκοβιτς να γράφει ιδανικό επίλογο στην καριέρα του στην Ελλάδα; Το τρελό τρίποντο του Μπάνε Πρέλεβιτς (σ.σ. με σαφή υποψία βημάτων) χάρη στο οποίο ο κέρδισε τον Άρη σε ένα απίθανο ματς, ή το τρίποντο του Παναγιώτη Γιαννάκη που χάρισε το τελευταίο πρωτάθλημα του Άρη;

Ένα τέτοιο τρίποντο «μαχαιριά» για τον αντίπαλο σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή (7/5) στη Νάξο. Τελευταία επίθεση του Πανναξιακού με την μπέιζμπολ πάσα να καταλήγει στα χέρια του Αντώνη Δαχρετζή. Εκείνος κάτι σαν σουτ απελπισίας σηκώνεται έξω από την γραμμή των 6μ.75εκ. και ευστοχεί δίνοντας στην ομάδα του την πολύτιμη νίκη (86-83) κόντρα στην ΑΕ Σαντορίνης και διατηρώντας τις ελπίδες της για παραμονή στην Γ’ εθνική.

«Είχα ρυθμό σε όλο το ματς και πίστευα πως το σουτ θα μπει», ομολόγησε ο Δαχρετζής στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά και πρόσθεσε: «Παρά το γεγονός πως ήμασταν πίσω με 14 πόντους διαφορά (38-52) για το τέλος το πίστευα ακόμη. Ήταν το τρίποντο της ανατροπής, του θαύματος που χρειάζεται για την ανατροπή».

Όσο για το τι σκέφτηκε από μέσα του όταν είδε την μπάλα να καταλήγει στο πλεκτό και πριν …πνιγεί στις αγκαλιές των συμπαικτών του, ο 30χρονος αθλητής (στις 12 Μαΐου έχει τα γενέθλιά του) τόνισε: «Μετά από τόσες ατυχίες επιτέλους είμαστε τυχεροί».

Μπορεί ο …φωτογράφος να άλλαξε και τα ηνία για τις νικητήριες Selfie να ανέλαβε ο αρχηγός Νίκος Μυλωνάς από τον Σπύρο Μάκαρη, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι πως ο Πανναξιακός πέτυχε την έκτη νίκη του στον φετινό μαραθώνιο του 2ου ομίλου του Νότου της Γ’ εθνικής και είναι ακόμη …ζωντανός!

Δύο αγωνιστικές πριν πέσει η καρό σημαία και έχει να αντιμετωπίσει εκτός τον Λοκρό Αταλάντης και εντός τον κυπελλούχο ΕΣΚΑ Διαγόρα Δρυοπιδέων. Οι παίκτες του Τάσου Βάβουλα ζητούν ουσιαστικά το 2/2 στα δικά τους παιχνίδια και μία, ή και δύο ήττες της Νίκης Αμαρουσίου κόντρα σε Πόλις Καλλιθέας εντός και Άρη Νικαίας εκτός.

«Γνωρίζουμε όλοι μας πως η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα γιατί εξαρτιόμαστε κι από άλλα αποτελέσματα», δήλωσε ο Δαχρετζής και πρόσθεσε: «Θα …πεθάνουμε στο γήπεδο. Θα δώσουμε τα πάντα να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί ως το τέλος γιατί αξίζει σε αυτό το νησί και αυτόν τον κόσμο η ομάδα αυτή να βρίσκεται στις εθνικές κατηγορίες».

daxre_3.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares