Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 20:48

Τα τυπικά μένουν για να αναλάβει τον Διαγόρα ο Πελέκης

Το sportlesvos.gr παρουσιάζουν το προφίλ των τεσσάρων υποψήφιων για τον πάγκο του Νταμπλούχου Λέσβου Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, με τον δικό μας Κυκλαδίτη, Χρήστο Πελέκη να βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τις δικές μας πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι ο προπονητής που έχει ήδη προφορική συμφωνία και απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση του.

Μάλιστα οι πηγές μας αναφέρουν, πως ο Συριανός τεχνικός Χρήστος Πελέκης ήδη έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ρεπορτάζ: sportlevos.gr

Ο Διαγόρας έχει ξεκινήσει συζητήσεις με υποψήφιους προπονητές για να καθίσουν στον πάγκο του, στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και το "SL" έχει ξεχωρίσει 1+3 περιπτώσεις, που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να απασχολήσουν την ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Και λέμε 1+3, γιατί η πρώτη αφορά έναν αξιόλογο τεχνικό εκτός νησιού, ενώ οι υπόλοιπες είναι από την ντόπια αγορά, η καθεμιά με το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον. 

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η σειρά είναι αλφαβητική με βάση το επώνυμο.

Χρήστος Πελέκης

Pelekis_Xristos_aelk_k20.jpg

Έχει εργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν στα τμήματα υποδομής της ΑΕΛΚ, κοουτσάροντας την Κ17 και την Κ20 του συλλόγου στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League. Είναι νέος, φιλόδοξος και μόνιμος κάτοικος Λέσβου πλέον, αν και κατάγεται από τις Κυκλάδες. Αναζητά την ευκαιρία του προπονητικά, ως πρώτος τεχνικός σε κάποια ομάδα με βλέψεις και θα μπορούσε να αποτελέσει μια αξιόλογη λύση για τον Διαγόρα στη Γ' Εθνική, δεδομένης της δίψας του για διάκριση

Φώτης Θανέλλας

Thanella-Fotis1.jpg

Μια από τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν εκτός νησιού είναι αναμφίβολα η συγκεκριμένη. Πολύπειρος τεχνικός, γυμναστής στο επάγγελμα, που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να έρθει στη Λέσβο, εφόσον συνδυαζόταν με μια απόσπαση σε σχολείο της περιοχής. Εργάστηκε στην Προοδευτική πέρυσι, ενώ στο παρελθόν είχε συζητήσει και με τον Αιολικό το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Πολύπειρος στη Γ' Εθνική και σίγουρα ένας προπονητής από το πάνω ράφι, στο ενδεχόμενο που οι άνθρωποι του Διαγόρα αποφασίσουν να επενδύσουν σε κάποιον τεχνικό εκτός νησιού.

Φώτης Κοκκινέλλης

Kokkinellis_Fotis_Aiolikos3456.jpg

Διατέλεσε προπονητής του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής την αγωνιστική περίοδο 2009-10, κατά την πρώτη συμμετοχή του συλλόγου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα αξιόλογη πορεία παρά τον υποβιβασμό στο τέλος της σεζόν. Γνωρίζει το σύλλογο, διαθέτει την εμπειρία, αφού έχει καθοδηγήσει και τον Αιολικό στην άλλοτε Δ' Εθνική (2010-11 και 2011-12), ενώ σίγουρα αποτελεί έναν εκ των πιο "διαβασμένων" προπονητών του νησιού. Η παρουσία του πέρυσι στον Αίγειρο Μυστεγνών δημιούργησε μια "κόντρα" στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο η Γ' Εθνική είναι μια πρόκληση και για τον ίδιο, πέρα από το σύλλογο. 

Θοδωρής Παπαλόπουλος

Papalopoulos_Thodoris_Tarlas1.jpg

Όπως όλοι οι μεγάλοι "έρωτες", περνάνε τη φάση τους. Έτσι και η σχέση ανάμεσα στον Θοδωρή Παπαλόπουλο και τον Διαγόρα έχει περάσει από 40 κύματα τα τελευταία χρόνια. Ο έμπειρος προπονητής οδήγησε την ομάδα της Αγίας Παρασκευής στον τίτλο της ΕΠΣΛ τη σεζόν 2014-15, όμως όταν επέστρεψε ως αντίπαλος στον πάγκο του Αίγειρου Μυστεγνών, υπήρξε ένταση με μερίδα φιλάθλων. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και αυτό αναμφίβολα θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέο "γάμο", ειδικά όσο καθυστερεί να "κλείσει" σε κάποια ομάδα της Α' ΕΠΣ Λέσβου. Ο Παπαλόπουλος εξάλλου έχει εμπειρία από τη Γ' Εθνική, αφού αποτέλεσε προπονητή του Αιολικού τη σεζόν 2006-07.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares