Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 23:31

"Ποντάρει'' στις Κυκλάδες με Πολυκρέτη ο Πανθηραϊκός

Με άριστο σχεδιασμό και στοχευμένες κινήσεις ο Πανθηραϊκός συνεχίζει το κρεσέντο μεταγραφικών κινήσεων, με τον Ναξιώτη άσο Μανόλη Πολυκρέτη να ετοιμάζει βαλίτσες για Σαντορίνη, όπου τη νέα χρονιά θα φορέσει τη φανέλα των ''Μπλε''.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η διοίκηση του Πανθηραϊκού ήθελε να βάλει ακόμη έναν Κυκλαδίτη στο ρόστερ της για να διατηρήσει αναλλοίωτη τη ποδοσφαιρική ταυτότητα της ομάδας και είδε στο πρόσωπο του Μανόλη Πολυκρέτη τον παίκτη που μπορεί να σταθεί στη κατηγορία, καθώς παρά τα 24 του χρόνια έχει αποκομίσει εμπειρία από τις ανώτερες κατηγορίες, τόσο με τον Πανναξιακό, όσο και με το Αιγάλεω.

Γνωστός για την άψογη τεχνική του κατάρτιση και την οξυδέρκεια που διακρίνει το παιχνίδι του ο βραχύσωμος, 24χρονος Ναξιώτης έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως ο ''Μέσι των Κυκλάδων''. Εκτός το αριστερό άκρο της επίθεσης, μπορεί άνετα να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής ζώνης.

Έχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο στον ΠΑΣ Νάξου, ενώ έχει παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, καθώς έχει συμμετάσχει στη Δ' και Γ΄Εθνική με τους Πανναξιακό και Αιγάλεω.

Έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα (Δ΄Εθνική Αιγάλεω, Α' Πανναξιακό, Α' Σπάρτη), ενώ επίσης έχει αγωνιστεί στην Αγία Ελεούσα.

Πλέον αυτό που μένει είναι η επισημοποίηση της μεταγραφής, αφού ο Γιώργος Αρχοντάκης έδωσε το οκ και οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι που διαχειρίστηκαν αυτή τη μεταγραφή ήταν ο ίδιος ο πρόεδρος κ. Καμπουράκης και το μέλος της επιτροπής μεταγραφών Χάρης Σαρρής.

POLIKRETIS_3.jpg

POLIKRETIS_2.jpg

 

POLIKRETIS_1.jpg

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares