Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2011 00:32

Με πολλά νέα πρόσωπα ξεκίνησε το χτίσιμο του Αστέρα Τραγαίας…

VLAKOS_SIMA

Η πρώτη συνάντηση των παιχτών  του Αστέρα Τραγαίας έγινε σήμερα στο Δημοτικό γήπεδο Τραγαίας ΄΄Νίκος Βλακός¨.

Ο Αστέρας ξεκινά δυναμικά με ένα πλήρες ρόστερ περίπου τριάντα ποδοσφαιριστών που υπόσχετε μία καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα της Β2 κατηγορίας Κυκλάδων. Αίσθηση προκαλούν η μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας που ένταξε στο δυναμικό της τους: Μπεγκήμ Τσάπι, Μασούρα Θωμά και Τουλούπη Γρηγόρη, από τον Πανναξιακό και τους: Αλιμπέρτη Δημήτρη, Φρατζέσκο Νίκο και Χωριανόπουλο Γιώργο από την Κορωνίδα. Στην ομάδα επέστρεψαν οι: Μάκαρης Σπύρος (Αγερσανί), Κατσούλης Ανδρέας (Πανναξιακός), Βουτσίνος Βαγγέλης (Αγερσανί) και ο Δημήτρης Μαρούλης που για ένα χρόνο έπαιξε με τα χρώματα του Φιλωτίου.

PROETIMASIA1

Ο Πρόεδρος της ομάδας Νίκος Βλησίδης καλωσορίζοντας τους ποδοσφαιριστές επισήμανε τους στόχους της ομάδας λέγοντας

« ξεκινάμε χαλαρά την προετοιμασία με στόχο να έρθουν όλοι οι ποδοσφαιριστές σε ένα επίπεδο που θα τους επιτρέψει να ανταπεξέλθουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, που ξεκινούν στα τέλει του Σεπτέμβρη. Ο στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος παρά η παραγωγή καλού ποδοσφαίρου καθώς και ήθους μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Από εκεί και πέρα ότι καλό έρθει είναι καλοδεχούμενο και θα το δεχτούμε με χαρά»

Παρουσιάζοντας τον νέο γενικό αρχηγό Αρτέμη Ψαρρό τόνισε

« Η Διοίκηση θα είναι κοντά σας και θα ήθελα να μην διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς για όποιο θέμα σας απασχολεί. Ο Κύριος Ψαρρός θα είναι ο Γενικός Αρχηγός και έφορος ποδοσφαίρου,  θα είναι κοντά σας σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος»

Ο Αρτέμης Ψαρρός  δήλωσε για την συμμετοχή του στην ομάδα

« Στον Αστέρα μου δίδετε η ευκαιρία να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο που τόσο πολύ αγαπώ. Θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να πάει καλά η ομάδα και θα είμαι κοντά στου παίχτες  σε ότι αυτή μπορεί να χρειαστούν»

PROETIMASIA

Η επίσημη «πρώτη» της ομάδας περιελάμβανε ελαφρύ τρέξιμο και χαλαρές ασκήσεις και τελείωσε με ένα χαλαρό διπλό.

Στα αποδυτήρια του Αστέρα δεσπόζει και συγκινεί η γωνία του αείμνηστου «ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΥ» Νίκου Βλακού (φώτο), όπου με την φωτογραφία, την φανέλα και τα παπούτσια του  προκαλεί αξέχαστες ποδοσφαιρικές (και όχι μόνο), αναμνήσεις σε όσους γνώρισαν τον Νίκο ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή. Ως ελάχιστο φόρο τιμής, μετά τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή του Αστέρα, το γήπεδο της ομάδας φέρει το  όνομα Νίκος Βλακός.

VLAKOS

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares