Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 20:21

Μάριος Ονάσογλου: Να συνεχίσουμε όλοι μαζί για να πάει μπροστά το μπάσκετ της Νάξου…

Η ποινή που επιβλήθηκε στον Θοδωρή Μάμμο πριν τους αγώνες της τελικής φάσης της ΕΣΚ Κυκλάδων και τις αναμετρήσεις με τον Πανναξιακό για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην κατηγορία των ανδρών, έφερε τους ιθύνοντες του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” να στραφούν σε ένα …δικό τους παιδί ώστε να κάθεται στην άκρη του πάγκου και να μην χρειάζεται ο Θεσσαλός τεχνικός να παίζει το χαλασμένο τηλέφωνο με τον Γιώργο Χάρο δίνοντας οδηγίες προς τους παίκτες του.

Ο Μάριος Ονάσογλου, όχι μόνο τα κατάφερε εις πέρας, αλλά είχε τη χαρά να χαρίσει στην ομάδα που αγωνίστηκε και ως παίκτης παλιότερα το πρωτάθλημα. Μάλιστα, ήταν κι αυτός που καθοδήγησε τους Απεραθείτες στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στη Γ’ εθνική κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητριών ομάδων από τις Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές του Βορείου Αιγαίου, των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων.

Μετά το πέρας και του τελευταίου ματς με αντίπαλο τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Βροντάδου Χίου και παρότι η φωνή του έχει σχεδόν κλείσει από τις πολλές φωνές που έβαζε στους παίκτες του, ο Ονάσογλου μας έκανε την τιμή να μιλήσει αποκλειστικά στο “SportCyclades” – κι όχι μέσω messenger κι εν αγνοία του για συνέντευξη - και στον συνεργάτη μας στην Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά.

Τι έφταιξε και οι πρωταθλητές Κυκλάδων έχασαν ένα όπως φάνηκε δικό τους ματς, απέναντι στην ομάδα της Χίου; Ο Ονάσογλου εξηγεί: «Νομίζω πως κυριολεκτικά το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όλα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο. Φαίνεται ξεκάθαρα πως κάποιοι παίκτες που είναι από τη Νάξο και μένουν στο νησί χρειάζονται περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους και εμπειρίες. Στο χέρι τους είναι να δουλέψουν περισσότερο, ώστε τα επόμενα χρόνια να βγάλουμε κάτι καλό από όλο αυτό».

Η φετινή χρονιά κλείνει θετικά για τον σύλλογο του ΑΠΑΣ, αφού εκτός από το πρωτάθλημα στην κατηγορία των ανδρών και τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής συμμετείχαν σε όλες τις διοργανώσεις της τελικής φάσης. Ποιο είναι το μέλλον;

«Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες. Εκτιμώ ότι η ομάδα έχει κάνει τα τελευταία χρόνια βήματα προόδου σε όλα τα τμήματα της κι αυτό είναι ευχάριστο για το νησί ολόκληρο. Το σημαντικότερο από όλα είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί αυτά τα βήματα, να τα πάμε ακόμη πιο μπροστά ώστε το μπάσκετ στη Νάξο να έχει εκπροσώπηση στις εθνικές κατηγορίες».

Τι λείπει για να έχει μόνιμη εκπροσώπηση η Νάξος και γενικότερα οι Κυκλάδες στις εθνικές κατηγορίες; «Νομίζω ότι είναι διάφοροι παράγοντες. Είναι λίγο η οργάνωση, λίγο οι στόχοι που θα βάλουμε από την αρχή της χρονιάς. Θεωρώ όμως πως με την πάροδο του χρόνου θα βελτιωθούν όλα αυτά».

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (23/06/2018 – 4η αγωνιστική): ΦΟΒ Χίου – ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια: 81-79, ΑΠΣ Παπάδος Γέρας – ΑΕ Καρλοβάσου Σάμου 68-80. Ρεπό: Καλλιθέα Ρόδου.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24/06/2018 – 5η αγωνιστική): 10:00 π.μ. Καλλιθέα Ρόδου – ΑΠΣ Παπάδος Γέρας, 12:00 μ. ΑΕ Καρλοβάσου Σάμου – ΦΟΒ Χίου. Ρεπό: ΑΠΑΣ “Tα Φανάρια”.

H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 4 αγώνες)

  1. Καλλιθέα Ρόδου (3) 225-161 6β.
  2. Παπάδος Γέρας (3) 243-224 5β.
  3. ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” (4) 279-316 5β.
  4. ΦΟΒ Χίου (3) 204-250 4β.
  5. ΑΕ Καρλοβάσου Σάμου (3) 191-189 4β.

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares