Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 13:10

Χουζουρης: Διαφωνούμε με τη δημιουργία ομίλου Δυτικών Κυκλάδων

ΑΠΣ Κύθνου, Παμμηλιακός και ΑΟ Σερίφου ήταν κατηγορηματικοί όσον αφορά τη σκέψη που υπάρχει για τη δημιουργία ενός ομίλου που θα συμμετάσχουν οι Δυτικές Κυκλάδες από την Ένωση.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Πανσιφναϊκού να εκφράσει την αντίθεση του πάνω σε αυτό το ενδεχόμενο δια στόματος του Γιάννη Χουζούρη.

Το μέλος του διοικητικού σχήματος της ομάδας με δηλώσεις του στο sportcyclades.gr υπογράμμισε ότι η σκέψη της ΕΠΣ για τη δημιουργία ενός ομίλου όπου θα συμμετέχουν οι Δυτικές Κυκλάδες δεν βρίσκει σύμφωνα τα μέλη Πανσιφναϊκού.

Αναλυτικά, το σχόλιο του:

''Εμας μας βρίσκει αρνητικούς το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός ομίλου στις Δυτικές Κυκλάδες. Αυτό δείχνει ότι δεν μας υπολογίζουν και θέλουν να μας βγάλουν απ' έξω από το πρωτάθλημα. Οι ομάδες της Σύρου και της Πάρου έρχονται ανέξοδα σχεδόν και είναι κρίμα να διαμορφωθεί ένας τέτοιος όμιλος. Σε αντίθεση με εμάς που κάνουμε διανυκτερεύσεις. Εάν θέλουν να κάνουν μια Ένωση Δυτικών Κυκλάδων να το κάνουν και να κάνουμε το πρωτάθλημα μας. Το περσινό σύστημα ήταν αρκετό καλό, στο τέλος είχε μπαράζ όμως σε γενικές γραμμές πήγε αρκετά καλά το πρωτάθλημα. Εάν γίνουν δυο κατηγορίες δεν μπορείς να βάλεις υπόψιν τα γεωγραφικά κριτήρια. Επειδή η τωρινή Ένωση θέλει να τα έχει καλά με όλους δεν έχει δείξει την πυγμή της. Η περσινή σεζόν ήταν αρκετά καλή για εμάς. Εφόσον γίνει ένας όμιλος οι δυτικές Κυκλάδες θεωρώ πως είναι ανούσιο''.

Όσον αφορά τους στόχους μας το 2012 που δημιουργηθήκαμε στοχος του συλλόγου ήταν ο αθλητισμός και όχι ο πρωταθλητισμός. Δημιουργήσαμε την α' ομάδα με στόχο να έχουμε αξιόλογες ακαδημίες. Στόχος ήταν σε μια δεκαετία να υπάρχουν παίκτες που θα πλαισιώσουν την α' ομάδα. Από εκεί και πέρα για τη νέα χρονιά θα... κυνηγήσουμε όλα τα ματς και ότι καλύτερο έρθει είναι καλοδεχούμενο.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares