Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 13:06

Λίμα: "Δεν ξεχωρίζουμε παιχνίδια" /Με Κρητικο, Καράι στη Σαντορίνη αλλά χωρίς Καρούση

Σήμερα με προπόνηση που θα γίνει στις 15.30 στο ΔΑΚ Νάξου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Πανναξιακού για το ματς που ακολουθεί με τον ΑΟ Πύργου στη Σαντορίνη την Κυριακή στις 11.45.

Πάντως, για ακόμη μια αγωνιστική τα προβλήματα δεν λείπουν αφού ο Νόνι Λίμα δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Καρούση που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών.

Αντίθετα, ο Βασίλης Καράι εξέτισε την τιμωρία του στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Νάξου και θα πάρει και πάλι θέση βασικού, ενώ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται ο Μιχάλης Κρητικός που εξέτισε την μεγάλη τιμωρία που τον.. ακολουθούσε από πέρυσι. 

Το ματς θα έχει όλα τα στοιχεία του ντέρμπι αφού ο Πανναξιακός βρίσκεται στην 1η θέση και η ομάδα της Σαντορίνης με τη διαφορά που χωρίζει τις δυο ομάδες να είναι δυο βαθμοί. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι την Κυριακή θα αναμετρηθούν οι δυο καλύτερες επιθέσεις με τις δυο καλύτερες άμυνας του 3ου ομίλου.

Ο προπονητής, Νόνι Λίμα αναφερόμενος στο ματς τόνισε

"Στα παιχνίδια εκτός έδρας πρέπει να είμαστε σοβαροί. Η ομάδα πιστεύω ότι αρχίζει και βγάζει πράγματα στο γήπεδο και εάν είχαμε περισσότερα ματς στα... πόδια μας θα ήμασταν σε ακόμη καλύτερη κατάσταση. Έχουμε παρακολουθήσει τον Πύργο και θεωρώ ότι εάν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, τη σοβαρότητα και το ποδόσφαιρο που ξέρουμε θα καταφέρουμε να κερδίσουμε. Γιατί όπως και να έχει πάντα ο Πανναξιακός παίζει για τη νίκη".

Η αποστολή των Ναξιωτών θα αναχωρήσει για τη Σαντορίνη από το Σάββατο και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares