Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011 10:13

«Στόχος μας η εξάδα»

soultanopoulos

Την είσοδο του Φοίνικα Σύρου στις πρώτες έξι ομάδες του πρωταθλήματος επιθυμεί ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος, μιλώντας στο www.sport-fm.gr.

O 30χρονος κεντρικός ξεκαθάρισε πως το φετινό πρωτάθλημα έχει πολλές ιδιαιτερότητες ενώ θεωρεί πως αν και το αγωνιστικό επίπεδο της διοργάνωσης έχει πέσει, οι ομάδες θα είναι πολύ ανταγωνιστικές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος στον Μιχάλη Ηλιού:

«Φέτος είναι ένα πρωτάθλημα με αρκετές ιδιαιτερότητες. Η οικονομική κρίση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι έχουν επηρεάσει όλο τον χώρο μας και βλέπω να γίνεται μια προσπάθεια εξυγίανσης, στην οποία εγώ προσωπικά είμαι επιφυλακτικός. Το καλό είναι πως οι ομάδες στηρίζονται πλέον σε παίκτες Έλληνες, νέους σε ηλικία και παρόλο που το επίπεδο είναι χαμηλότερο από άλλες χρονιές, θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι αρκετά συναρπαστικό.

Προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου έχει κατά την άποψη μου ο Ηρακλής. Το ρόστερ του είναι πλήρες και είναι αρκετά ισχυρή ομάδα. Από πίσω, ακολουθεί ο Ολυμπιακός που είναι ο περσινός πρωταθλητής και δεν πρέπει να τον ξεγράφουμε αφού θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα.

Από εκεί και πέρα, όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο και θα γίνουν μάχες όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία.

Εμείς στον Φοίνικα Σύρου είμαστε έτοιμοι για τη σεζόν που ξεκινά. Αν και πρόκειται για νέα ομάδα που μόλις ανέβηκε από την Α2, έχει ενισχυθεί με αρκετούς καλούς παίκτες. Σκοπός μας είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ, να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή και μετά ότι έρθει. Στόχος μας φυσικά είναι η εξάδα αλλά δεν πρέπει να υποτιμήσουμε και τις υπόλοιπες ομάδες αφού όπως είπα είμαστε νέα ομάδα και πρέπει να αποκτήσουμε συνοχή».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares