Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 12:17

Ζαφείρης: "Δεν με εκπλήσσει η πορεία μας"

Είναι ένα από τα πρόσωπα που έχει βοηθήσει σημαντικά φέτος τον Πανναξιακό να πραγματοποιήσει μια πορεία ανάλογη του ονόματος και της δυναμικής που διαθέτει στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Ο λόγος για τον μέσο Δημήτρη Ζαφείρη, που αποτελεί την... ήρεμη δύναμη στην μεσαία γραμμή των "μπλε" και μίλησε στο sportcylades.gr για την πορεία της ομάδας και το φετινό πρωτάθλημα, αλλά και την πρώην του ομάδα τον ΠΑΣ Νάξου.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

Πως ήταν το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΑΟ Πύργου;

Κατ' αρχήν να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πύργου για την προσπάθεια και την εικόνα που παρουσίασε σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.
Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς. Εμείς κάναμε το παιχνίδι μας,δυστυχώς όμως δεν μετατρέψαμε σε γκολ τις ευκαιρίες που είχαμε ετσι ωστε να τελειωσουμε το παιχνιδι και στο τέλος η μπάλα μας... τιμώρησε. Συνεχίζουμε και προετοιμαζόμαστε για τη συνέχεια.

Που οφείλεται η εντυπωσιακή σας πορεία στο φετινό πρωτάθλημα;

Μέχρι τώρα όντως η πορεία μας είναι εντυπωσιακή αλλά προσωπικά δεν περίμενα κάτι λιγότερο. Η ομάδα έχει την πολυτέλεια να διαθέτει ένα πλήρες και πολύ ποιοτικό ροστερ που μπορεί να την οδηγήσει στη κορυφή. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και το ταμείο θα γίνει στο τέλος.

Για την προσπάθεια που καταβάλεις εσύ ο ίδιος στον Πανναξιακό;

Σε προσωπικό επίπεδο νιώθω πολύ καλά και προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να δίνω το 100% έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Είναι η τρίτη φορά στη καριέρα μου που βρίσκομαι στον Πανναξιακο και εύχομαι στο τέλος να πανηγυρίσουμε όπως και την προηγούμενη.

Τις εντυπώσεις που σου έχει προκαλέσει η πορεία της πρώην σου ομάδας, του ΠΑΣ Νάξου;

Πέρυσι είχα ένα σύντομο πέρασμα από τον ΠΑΣ, δυστυχώς λόγω ενός τραυματισμού δεν μπόρεσα να δώσω όσα ήθελα. Πιστευω ότι ο ΠΑΣ αδικείται από από την βαθμολογική θέση που βρίσκεται. Φέτος όσες φορές βρεθήκαμε αντίπαλοι ήταν από τα πιο ωραία παιχνίδια γιατί είναι ομάδα που προσπαθεί να παίξει σωστό ποδόσφαιρο. Ο coach Σπαης κάνει εξαιρετική δουλειά και είμαι σίγουρος ότι αν διατηρήσουν τον ίδιο κορμό σε λίγα χρόνια θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Στον επίλογο του, ο ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα του βήματα από την ποδοσφαιρική ακαδημία του Παναθηναϊκού, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας:

Ο Παναξιακος είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στις Κυκλάδες και αυτό εκτός των επιτυχιών του οφείλεται και στη δύναμη του κόσμου του .Θέλουμε τον κόσμο του Παναξιακου δίπλα μας και είμαι σίγουρος ότι με τη στήριξη κ τη βοήθεια τους όλοι μαζί θα πάμε την ομάδα εκεί που αξίζει.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares