Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 21:00

Ανακοίνωσε, Ντάσιο, Λίκα, Λογοθέτη και ευχαρίστησε τον Πανναξιακό ο ΑΜΣ Φιλωτίου

Την επίσημη μετακίνηση των Λίκα, Ντάσιου και Λογοθέτη στο Φιλώτι επισημοποίησε πριν λίγο η διοίκηση του ορεινού συλλόγου της Νάξου, μέσω ανακοίνωσης της.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, οι τρεις παίκτες θα ανήκουν πλέον στο δυναμικό του ΑΜΣ Φιλωτίου, ενώ στο πλαίσιο της καλύτερης συνεργασίας με τον Πανναξιακό, δρόμο αντίστροφο πήρε ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας Μάρκος Λουλάι.

Μετά από την πρωτοβουλία των προέδρων Γιάννη Ψαρρά και Βαγγέλη Κάρλοβιτς, οι δύο σύλλογοι της Νάξου, έχουν βάλει πλέον τις σχέσεις του σε άλλο επίπεδο και αυτό αναμένεται να μεταφραστεί σε περαιτέρω συνεργασία.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η έναρξη του προγραμματισμού μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο συνοδεύτηκε με την έναρξη της συνεργασίας με τρεις αξιόλογους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πλέον αποτελούν μέλος της οικογένειας του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Λίκα, Γιάννη Λογοθέτη, που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Πανναξιακό, όπως και ο Γιάννης Ντάσιος, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά στον σύλλογο μας.

Οι μεταγραφές έγινα στο πλαίσιο επαφών και κοινής συνεννόησης με τον Πανναξιακό Α.Ο., όπου μεταγράφηκε ο ποδοσφαιριστής μας, Μάρκος Λουλάι.

Ευχόμαστε στα μέλη της ομάδας μας να έχουν μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες και πάνω από όλα μακριά από τραυματισμούς. Τέλος ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο του Πανναξιακού Βαγγέλη Κάρλοβιτς και το Δ,Σ, της ομάδας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Γ΄Εθνική.

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares