Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 17:11

Κυριακός: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι»

Η Άνω Μερά μπήκε στη τελευταία ευθεία της προετοιμασίας για το Κυκλαδίτικο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής απέναντι στη Θύελλα Καμαρίου, με τον Νίκο Κωτσοβό και τους παίκτες του να προετοιμάζονται για την δύσκολη αυτή «έξοδο» από το νησί των ανέμων.

Το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας είναι πολύ καλό, κάτι που είναι εμφανές, τόσο στους επίσημους αγώνες, όσο και τις προπονήσεις της ομάδας.

Το sportcyclades βρέθηκε στο γήπεδο της Άνω Μεράς και μίλησε με τον έμπειρο Τάσο Κυριάκο για το ματς με την Θύελλα Καμαρίου:

«Ο στόχος κάθε Κυριακή είναι να παίζουμε και να παίρνουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, και αν γίνεται να κερδίζει κιόλας η ομάδα. Από εκεί και πέρα, στις πρώτες δύο αγωνιστικές μετράμε ένα βαθμό, η ομάδα είναι καινούργια πολλά νέα πρόσωπα, σιγά σιγά ο ένα μαθαίνει το παιχνίδι του αλλουνού, ακόμα η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Μέσα από τις προπονήσεις κοιτάμε να βελτιωθούμε.

Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όλη τη βδομάδα έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι, πρώτα από όλα πρέπει να δώσουμε όλο μας τον εαυτό, να είμαστε 100% έτοιμοι να το χαρούμε και από εκεί και ύστερα γυρίσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares