Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019 14:16

Ήρθε για να μείνει η Άνω Μερά

Με ένα ντεμαράζ επιτυχημένων αποτελεσμάτων, μετρώντας 6 παιχνίδια αήττητη η Άνω Μερά μα το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος έστειλε το μήνυμα σε όλους που την αμφισβήτησαν!

Το μήνυμα δεν είναι άλλο από το ''Ήρθαμε για να μείνουμε'' και το συγκρότημα του Νίκου Κωτσοβού έδειξε στον πρώτο μισό του πρωταθλήματος ότι και θέλει και μπορεί να διεκδικήσει μία εύκολη παραμονή στο δυσκολότερο όμιλο της Γ΄Εθνικής όπου συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Με 17 βαθμούς, από τους οποίους τους 12 έχει συγκεντρώσει τις τελευταίες 6 αγωνιστικές, η Άνω Μερά «φλερτάρει» με την πεντάδα, από όπου απέχει μόλις μία νίκη.

Η άμυνα «γρανίτης» που με 9 τέρματα παθητικό αποτελεί μία από τις καλύτερες του ομίλου είναι σίγουρα ένα από τα συστατικά της επιτυχίας, για μία ομάδα που αρέσκεται να δουλεύει πάνω στην τακτική και να μετατρέπει κάθε τρωτό σημείο του αντιπάλου σε δικό της πλεονέκτημα. Άλλωστε ο προπονητής της ομάδας το έχει τονίσει αρκετές φορές ότι κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και κάθε αντίπαλος έχει αδύνατα σημεία.

Αδύνατο σημείο; Σίγουρα το σκοράρισμα αποτελεί ένα «αγκάθι» για τους ''Ανωμερίτες'', που έχουν δει αρκετούς βαθμούς να χάνονται σε παιχνίδια όπου η ομάδα τους είχε την κυριαρχία αλλά δεν κατάφερε να την μετουσιώσει σε κάποιο τέρμα. 

Η μεταγραφική ενίσχυση κρίνεται απαραίτητη σύμφωνα και με τα όσα έχει δηλώσει ο Νίκος Κωτσοβός και σύμφωνα με πληροφορίες αυτή ήδη έχει δρομολογηθεί για τους Μυκονιάτες, που αν συνεχίσουν πάνω στο τρίπτυχο, συστηματική δουλειά, σταθερότητα ακι υπομονή που έχουν κάνει μέχρι σήμερα, τότε μάλλον ο στόχος της γρήγορης παραμονής θα επιτευχθεί εύκολα!

Ο βαθμολογικός πίνακας, τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της Άνω Μεράς: 

2019-12-26_fa4b4.jpg

sdfsdfsad_5105e.jpg

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares