Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019 13:19

Θύελλα Καμαρίου: Τίποτα δεν είναι τυχαίο για τον ''Γκανιάν'' του 5ου ομίλου

Στις 26 Ιουλίου η Θύελλα Καμαρίου πατούσε για πρώτη φορά γήπεδο για την έναρξη της προετοιμασίας της και τότε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, κ. Βαγγέλης Φουστέρης είχε τονίσει: ''Την πρώτη φορά μάθαμε, την δεύτερη πάμε για το βήμα παραπάνω''... και φτάνουμε σήμερα, όπου έχει ολοκληρωθεί ο πρώτο γύρος και η ομάδα της Σαντορίνης δεν έχει κάνει απλά ένα βήμα, αλλά ένα άλμα κατέχοντας την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με υπομονή και επιμονή, οι μέτριες εμφανίσεις στα φιλικά, μετατράπηκαν σε ένα μουδιασμένο ξεκίνημα και στη συνέχεια σε μία πορεία που έκανε το Καμάρι την ομάδα ''Γκανιάν'' του 5ου ομίλου, έχοντας βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, συγκεντρώνοντας 29 βαθμούς και έχοντας παράλληλα την καλύτερη επίθεση του ομίλου με 24 γκολ ενεργητικό.

Το... ''Θα λειτουργήσουμε σε υψηλό επίπεδο'' του Βαγγέλη Φουστέρη στην αφετηρία της χρονιά, έγινε πράξη και όπως αποδείχθηκε τίποτα δεν είναι τυχαίο στο ποδόσφαιρο, αφού όταν επενδύεις σε υψηλά στάνταρ, τότε και οι επιδόσεις σου είναι εξίσου υψηλές. Με ισχυρούς διοικητικούς παράγοντες, αλλά  δύο ανθρώπους που φροντίζουν νυχθημερόν για την άψογη λειτουργία της ομάδας όπως είναι οι Κώστας Ρούσσος και Παναγιώτης Σκαφτούρος  και την στήριξη αρκετών επιχειρηματιών η Θύελλα Καμαρίου δικαίως χαρακτηρίζεται από πολλούς το φαβορί!

Μεγάλο μέρος της επιτυχίας, πιστώνεται δικαίως στον προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Χαντέ που επιλέχθηκε το καλοκαίρι να οδηγήσει την ομάδα στα μονοπάτια του πρωταθλητισμού και κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να ταυτίσει την φιλοδοξία του με αυτή του συλλόγου και το κυριότερο να μετατρέψει την  αγωνιστική φιλοσοφία, κρατώντας ότι θετικό υπήρχε και βάζοντας το δικό του στίγμα. Πλέον η Θύελλα από ομάδα που κυνηγούσε μονίμως το αποτέλεσμα. μετατράπηκε ως η ομάδα που αρέσκεται να παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας, πράγμα απαραίτητο για να βάζεις υψηλούς στόχους και να τους υπερνικάς. 

Βέβαια, στο Καμάρι παραμένουν «προσγειωμένοι στη γη», γνωρίζοντας ότι όλα κερδίζονται μέσα στο γήπεδο, με τον Βαγγέλη Χαντέ να κρατά σφιχτά τα γκέμια, εφιστώντας την προσοχή, αφού σε καμία περίπτωση δεν έχει κριθεί κάτι ακόμα και το προβάδισμα που έχει η Θύελλα είναι αμυδρό. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Βαγγέλη Χαντέ μετά τη νίκη επί των Αγίων Αναργύρων και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, όπου σε σχετική ερώτηση επισήμανε ότι, ''δεν υπάρχει κάποιος τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα'' θέλοντας να αποπέμψει κάθε τι που θα μπορούσε να επιφέρει εφησυχασμό. 

Πλέον η Θύελλα Καμαρίου έχει μπει σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει του β΄γύρου, όπου αναμένεται να δούμε και 3-4 νέες προσθήκες στην ομάδα του Καμαρίου. Αυτό που περιμένουμε όλοι είναι μία καλή πορεία και αν αυτή συνοδευτεί από την κατάκτηση της πρωτιάς και της ανόδου στην football league τότε καλώς να έρθει. Τότε θα μιλάμε για την μοναδική ομάδα στην ιστορία του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου που από την β΄κατηγορία της ΕΠΣΚ κατάφερε μέσα από την κατάκτηση τίτλων να φτάσει τόσο ψηλά.

Αν πάλι η Θύελλα απλά πραγματοποιήσει μία καλή πορεία κατακτώντας μία εκ των υψηλών θέσεων, τότε θα μιλάμε και πάλι για επίτευξη των στόχων που όπως είναι αυτοί που εξ αρχής έχουν τεθεί από τα επίσημα χείλη των ανθρώπων της διοίκησης.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Καμαρίου συνεχίζει να γράφει ιστορία και από αυτή την προσπάθεια δεν μπορούν να λείπουν οι φίλοι της και οι Σαντορινιοί φίλαθλοι, που στον δεύτερο γύρο θα πρέπει να αναλάβουν πιο ενεργό ρόλο και να σταθούν δίπλα στην ομάδα.

Μέχρι λοιπόν να αρχίσει η κούρσα του 2ου γύρου του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής, ας δούμε την βαθμολογία, τα αποτελέσματα που έχει φέρει η Θύελλα Καμαρίου και το πρόγραμμα των επόμενων αναμετρήσεων:

2019-12-29_bb065.jpg

sddfsafsdf_dc840.jpg

Θυμηθείτε τι είχε ειπωθεί στην αρχή της χρονιάς 

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares