Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012 18:36

Παίδων: Νέοι Ολυμπιακού - Αστέρας Κορθίου

OLYMPIAKOS-ASTERAS PAIDES

Σήμερα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος παίδων, οι ¨πιτσιρικάδες¨ του Ολυμπιακού Σύρου πιάνοντας καλή απόδοση μόλις από το πρώτο ημίχρονο με τρία  γκολ και άλλα δύο στο δεύτερο κατάφερε και πήρε το τρίποντο απέναντι στους μικρούς του Αστέρα Κορθίου.


William Hill Poker Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Δεναξάς άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Σύρου. Ο ίδιος παίκτης στο 30΄ πέτυχε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του φτάνοντας λίγο πριν το ημίχρονο, στο 42΄ ο Φούασης έκανε το 3-0 στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια.


Στο δεύτερο μέρος η πίεση του Ολυμπιακού Σύρου ήταν αισθητή στην περιοχή των Ανδριωτών, με τον Καραβά να κάνει το 4-0 στο 60΄. Το τελικό 5-0 το έδωσε πάλι ο Φούασης στο 65΄.
Συνθέσεις ομάδων:


Νέοι Ολυμπιακού Σύρου:  Καβαλάρος, Μαυράκης, Μενδρινός, Φούασης, Χατζηιερεμίας, Καραβάς, Καφτηράνης, Γκούφας, Δεναξάς, Ξυγκάκης, Γκιουράϊ.
Γεράρδης, Σαμανίου, Ράπτης, Μηλιώτης, Καραδήμας, Πρίντεζης, Σαϊπάς.


Αστέρας Κορθίου:  Μαμάης, Μίτσολας, Λογοθέτης, Πανταζής, Μηλάς, Τρανάκος, Χρυσοβαλάντης, Γιαμπάνης, Χαζάπης, Τσορντανίδης, Χρονόπουλος.
Γιγίνης, Ζηνός.

 

Δείτε εδω την βαθμολογία και τα αποτελέσματα του 1ου ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπου η ομάδα της Σύρου προηγείται με 12 βαθμούς μαζί με την ομάδα του ΑΟ Μυκόνου αλλά με ένα ματς λιγότερο.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα

Επιμέλεια: Λομβράνου Κωνσταντίνα

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares