Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 20:43

Γκαναβίας: Για μας το παιχνίδι με τον ΑΠΑΣ είναι η τελευταία ευκαιρία να ανασάνουμε [aud]

Συνέντευξη αποκλειστικά στο Sportcyclades παραχώρησε ο προπονητής του ΑΣ ΠΕΡΑ (προσεχούς αντιπάλου του ΑΠΑΣ) Παναγιώτης Γκαναβίας.

Ο πολύπειρος τεχνικός αιτιολόγησε την κακή πορεία της ομάδας του στο 2ο γύρο (δεν έχει πετύχει ακόμη νίκη στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος), απένειμε τα εύσημα στο Ναξιώτικο Σύλλογο για την πορεία που έχει πραγματοποιήσει θεωρώντας ότι εύκολα θα «σώσει» την Κατηγορία και χαρακτήρισε «τελευταία ευκαιρία» για την ομάδα του, προκειμένου να ανασάνει, το Κυριακάτικο παιχνίδι.

Αναλυτικά:

Κόουτς, η ομάδα σου έκλεισε τον 1ο γύρο με εντυπωσιακό τρόπο αλλά στο 2ο γύρο ακόμη ψάχνει την 1η της νίκη. Τί συντέλεσε σε αυτό;

Είμασταν σε πολύ καλό δρόμο και είχαμε βρει το ρυθμό μας στο γήπεδο μέχρι το παιχνίδι με την ομάδα του ΕΦΑΟΖ. Χάσαμε το παιχνίδι αυτό στο τέλος στις λεπτομέρειες αλλά αυτό ήταν το τελευταίο που έπρεπε να μας απασχολήσει αφού από την υπερπροσπάθεια που κάναμε δυο παίχτες μας τραυματίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα (τα δυο guard της ομάδας Ζακυνθινό και Δρόσο).Καταλαβαίνεις ότι όταν σου λείπουν δυο περιφερειακοί παίχτες οι ισορροπίες διαταράσσονται, η ψυχολογία αλλάζει και μοιραία , παρά το γεγονός ότι χάσαμε τα παιχνίδια στις λεπτομέρειες, ήρθαν οι συνεχόμενες ήττες που μας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση.

Έτσι λοιπόν, Κόουτς , φτάσατε από το να διεκδικείτε το κάτι παραπάνω να παλεύετε για την επιβίωση. Είναι το παιχνίδι της Κυριακής για την ομάδα σου ο μεγάλος τελικός του Πρωταθλήματος;

Για μας , είναι το παιχνίδι της Κυριακής η τελευταία μας ευκαιρία να ανασάνουμε στον αγώνα που δίνουμε για την επιβίωσή μας στην Κατηγορία. Πρέπει να ξαναβρούμε το δρόμο που οδηγεί στις νίκες και να σπάσουμε το αρνητικό σερί που κουβαλάμε 5 αγωνιστικές τώρα. Ελπίζω να ξεπεράσουμε τα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε και να είμαστε πλήρεις και ετοιμοπόλεμοι για το παιχνίδι. Θα ήθελα στο παιχνίδι αυτό οι παίχτες μου να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο και πάθος για τη νίκη από τα παιδιά του Ναξιώτικου Συλλόγου γιατί , όπως είπα ξανά, είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Για τη Ναξιώτικη ομάδα θα πω ότι η πορεία που πραγματοποιεί είναι αξιοπρόσεκτη και θεωρώ ότι δεν θα κινδυνέψει και θα σωθεί αν κερδίσει μόνο τα παιχνίδια στην έδρα της.

Η Ναξιώτικη ομάδα εδώ και 10 μέρες είναι με υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο στον πάγκο αφού δεν έχει βρεθεί ακόμη ο αντικαταστάτης του Κόουτς Αλμπάνη. Θεωρείτε ότι αυτό θα επηρεάσει την ομάδα της Νάξου;

Εγώ δεν πιστεύω ότι αυτό θα επηρεάσει την αντίπαλη ομάδα. Βλέποντας μάλιστα και το παιχνίδι του ΑΠΑΣ με το Ίλιον, παρατήρησα ένα μεγαλύτερο rotation στο ρόστερ και πιστεύω ότι όλο αυτό σε πρώτη φάση λειτούργησε θετικά. Το τεχνικό δίδυμο του ΑΠΑΣ αποτελείται από δυο παιδιά που την ξέρουν καλά την ομάδα οπότε δεν περιμένω να επηρεαστεί η τεχνική προσέγγιση της αντίπαλης ομάδας και όλο αυτό φαίνεται ότι θα λειτουργήσει θετικά. Όσον αφορά για τον προηγούμενο προπονητή , τον Κο Αλμπάνη θα ήθελα να πω ότι βοήθησε πολύ την ομάδα της Νάξου, παίζοντας αυτή την καταπληκτική ζώνη 2-1-2 , δίνοντας ταυτότητα στην ομάδα , κάτι που θεωρώ κλειδί για την επιτυχία.

Θα ήθελα να μου κάνεις και ένα σχόλιο για τη διαιτησία Κόουτς, καθώς στη φάση που είμαστε και σε έναν τόσο κλειστό Όμιλο και το ανθρώπινο λάθος θα επηρεάσει τις τύχες των ομάδων.

Συμφωνώ μαζί σου. Είπαμε ότι το Πρωτάθλημα είναι δύσκολο και τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Γνώμη μου είναι πως αν τα παιχνίδια δεν ήταν τόσο κλειστά δεν θα ασχολούταν κανείς με τη διαιτησία. Είμαστε σε έναν πολύ δύσκολο Όμιλο και γι’ αυτό και η διαιτησία σχολιάζεται κάθε αγωνιστική. Πιστεύω ακράδαντα ότι τα λάθη που έγιναν και τα λάθη που θα γίνουν είναι ανθρώπινα.

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares