Τρίτη, 19 Μαΐου 2020 21:00

Κάρλοβιτς: Ευπρόσδεκτη η κάθε βοήθεια-Σημαντική επιστροφή της κα. Παρτσινέβελου

Στον Πανναξιακό οι εξελίξεις συνεχίζονται αφού η έλευση του προέδρου Βαγγέλη Κάρλοβιτς στην Αθήνα σηματοδοτεί εξελίξεις.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας πραγματοποίησε μια σειρά πραγμάτων, με την αισιοδοξία του να είναι έκδηλη.

Αρχικά, ο ίδιος έλαβε προσφορές από διάφορες ξενοδοχειακές μονάδες που θέλουν να οριστικοποιήσουν συμφωνία με την ομάδα ενόψει της νέας χρονιάς, με τον κ. Κάρλοβιτς να κρατάει αρκετές σημειώσεις για να τις μεταφέρει στην Γενική Συνέλευση.

Συγκεκριμένα, οι Ναξιώτες στα εκτός έδρας ματς θα διαμένουν σε ξενοδοχείο και γι αυτό το λόγο ο κ. Κάρλοβιτς πραγματοποίησε τις παραπάνω συναντήσεις.

Από εκεί και πέρα, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας ο ίδιος τόνισε:

Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο όμως τα πάντα θα κριθούν στην γενική συνέλευση και στις εκλογές που θα προκύψουν.

Υπάρχουν ήδη πρόσωπα που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να βοηθήσουν την προσπάθεια.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία, Ηλία Λιόφαγο όπως και τον γνωστό γιατρό, Βασίλη Ραπτάκη καθώς και άλλους επιφανείς επιχειρηματίες.

Μάλιστα ο κ. Ραπτάκης θα αποτελέσει τον υπεύθυνο του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

Σημαντική θα είναι και η επιστροφή της κυρίας Στέλλας Παρτσινέβελου καθώς πρόκειται για μια δυναμική παρουσία στο χώρο του marketing που όποτε η ομάδα τη χρειάζεται δηλώνει παρούσα. 

Από εκεί και πέρα, τη νέα χρονιά όποιος θέλει να βοηθήσει την ομάδα είναι ευπρόσδεκτος. Κανείς δεν περισσεύει αφού οι απαιτήσεις είναι υψηλότερες. Καλώ τους επιχειρηματίες και τον κόσμο του νησιού και όχι μόνο να βοηθήσουν τον Πανναξιακό".

Για πληροφορίες όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στο σχήμα ή να βοηθήσουν από άλλο πόστο το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το εξής: 6976147738

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

BANNER PAS NAXOU 2021

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares