Τετάρτη, 09 Μαΐου 2012 20:16

Πανναξιακός: Είχε τσαμπουκά και Σταματίου!(photos)

PANNAXIAKOS-PERISTERI 630

Με τσαμπουκά και τεράστιο ψυχικό σθένος ο Πανναξιακός νίκησε και το Περιστέρι μέσα στην Νάξο (1-0) και κρατά πλέον σφιχτά στα χέρια του την υπόθεση παραμονή, αποκτώντας μάλιστα προβάδισμα τεσσάρων βαθμών έναντι των διωκτών του.

Η ομάδα της Νάξου μεταμορφωμένη με τον Γιώργο Βλαστό στον πάγκο έχει 5 νίκες και 1 Ισοπαλία και 17-5! Τέρματα δεν δείχνει να σταματά πουθενά και από κανένα, καταφέρνοντας στον δεύτερο γύρο να κάνει πορεία πρωταθλητισμού, στέλνοντας παράλληλα τους φιλάθλους της να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Πιο εύκολο από ότι δείχνει το 1-0

Syros raouzaiosΤο τελικό 1-0 υπέρ των Ναξιωτών ήρθε τελικά πιο εύκολα από ότι περίμεναν και οι ίδιοι αφού απέναντι τους βρήκαν την ομάδα του Περιστερίου, που όπως φάνηκε μέσα στο γήπεδο πήγε στην Νάξο για να μη χάσει, παρουσιάζοντας ένα σύνολο με σαφέστατους αμυντικούς προσανατολισμούς, αμυνόμενη συνεχώς στα ¾ του γηπέδου. Καμία αντίδραση από τους Αθηναίους ούτε μετά το 1-0 από τον ''φορμαρισμένο'' Σταματίου (44΄), δείχνοντας ανήμποροι να δημιουργήσουν κάτι καλό και κλείστηκαν βρίσκοντας συνεχώς μπροστά τους την άμυνα μπετόν του Πανναξιακού. Χαρακτηριστική η άσχημη στατιστική εικόνα του Περιστερίου, το οποίο τελείωσε το ματς με 0! Τελικές προσπάθειες, έναντι (11) του Πανναξιακού.

Πίεση από το 1΄

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Πανναξιακός έδειξε την κυριαρχία του στων αγωνιστικό χώρο, καθώς και το πάθος του για νίκη από το πρώτο λεπτό του αγώνα, μπαίνοντας στο παιχνίδι πολύ δυνατά και απειλώντας μόλις στο 2ο λεπτό μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου με τον Στάμο να μην βάζει δύναμη στην κεφαλιά που επιχείρησε με αποτέλεσμα η μπάλα να αποκρούεται εύκολα από τον Ψύχο. Στη συνέχεια ο Πανναξιακός απείλησε με τους: Δήμα 9΄(κεφαλιά άουτ), Σταματίου 12΄και 29΄(στο 29΄μοναδικό τετ α τετ), Καρούση 24΄και 27΄και με Στάμο στο 41΄.

Γκολ αφιέρωση στον Γιάννη Συμεώνογλου

Το γκολ της νίκης ήρθε στο 44΄για τους γηπεδούχους όταν ο πολύ καλός και σήμερα Παπαδόπουλος σέντραρε στον Σταματίου και ο τελευταίος με καθαρή κίνηση φορ πέρασε τον Ποστολη και με τεχνικό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Ο επιθετικός του Πανναξιακού μετά την λήξη του αγώνα δήλωσε στο sportcyclades:

«Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα για τη νίκη της ομάδας μου και για το γκολ που πέτυχα βοηθώντας και εγώ από την πλευρά μου για την επίτευξη του στόχου μας. Το σημερινό γκολ θα ήθελα να το αφιερώσω στον Γιάννη τον Συμεώνογλου, το οποίο μαζί με την οικογένεια του εκτιμώ αφάνταστα και να του ευχηθώ περαστικά για τον τραυματισμό που είχε στο πόδι».

Σκοπιμότητα και πανηγύρια

Η επανάληψη έφερε το Περιστέρι να προσπαθεί αλλά χωρίς αποτέλεσμα και τον Πανναξιακό να «παίρνει και πάλι μπροστά» δέκα (10) λεπτά μετά την έναρξη του 2ου μέρους. Πάντως οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστεςSyros raouzaios και άνηκαν όλες στους γηπεδούχους, οι οποίοι παρόλα αυτά δεν φαινόταν να έχουν καμία όρεξη να ανοιχτούν και περιόρισαν το παιχνίδι τους στην κατοχή της μπάλας και σε 2-3 καλές στιγμές με τους Στάμο, Σταματίου και Καρούση να αστοχούν. Η λήξη του αγώνα βρήκε όλους στο γήπεδο της Νάξου να πανηγυρίζουν, με τα χαμόγελα αισιοδοξίας να είναι πλέον έκδηλα στα πρόσωπα φιλάθλων, παιχτών και διοίκησης.

Καταγγελίες από περιστέρι

Κοντράστ συναισθημάτων στο στρατόπεδο του Περιστερίου, με τους ανθρώπους της Διοίκησης των Αθηναίων να καταγγέλλουν, ότι το προηγούμενο βράδυ έγινε ρίψη βεγγαλικών από αγνώστους περιμετρικά του ξενοδοχείου που είχε καταλύσει η αποστολή τους, να έχουν παράπονα από την φιλοξενία των γηπεδούχων, ενώ δεν άφησαν απ έξω και το διαιτητικό τρίο των: Παναγιωτόπουλου, Ζυγούρη και Ασημάκη, οι οποίοι θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ήταν αλάνθαστοι. Μάλιστα στην αναχώρηση της ομάδας από το γήπεδο υπήρξαν κάποια νεύρα, τα οποία γρήγορα έληξαν με την παρουσία της αστυνομίας. Ο ΑΟ Πανναξιακός προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση.

«Η διοίκηση του ΑΟ Πανναξιακού, καταδικάζει τη συμπεριφορά ατόμων άσχετων προς την ομάδα, οι οποίοι την παραμονή του αγώνα προκάλεσαν αναστάτωση έξω από το ξενοδοχείο, στο οποίο είχε καταλύσει η αποστολή του Περιστερίου. Ο Πανναξιακός, καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, έχει δώσει διαπιστευτήρια όσον αφορά τη φιλοξενία των αντιπάλων, με τελευταίο παράδειγμα την ομάδα της Ρόδου η οποία επίσης πάλευε για την παραμονή στην κατηγορία. Τέτοιες συμπεριφορές, σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν το σύλλογο, την ιστορία του και ιδεώδη τα οποία πρεσβεύει».

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Καζανάς, Κολιούσης, Δήμας, Τόσκας, Παπαδόπουλος, Καρούσης, Κουτελιέρης, Σταματίου (80' Σουσούνης), Στάμος (88' Κατσάνης), Πολυκρέτης.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ψύχος, Πλέστης Π. (70' Ελευθεριάδης), Βασίλογλου, Ποστόλης, Βαγγέλης (31' λ. τρ. Συμεωνίδης), Πλέστης Χρ. (46' Χέλμης), Μπόσιος, Αθανασίου, Νησαριώτης, Μπέλης, Μπονιάκος.

Ακολουθούν φάσεις, γκολ και δηλώσεις από το παιχνίδι.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares