Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012 10:48

Δεν κατεβαίνει στον τελικό Νέων ο ΑΟ Μυκόνου!

neon aom-olympiakos syroy 2011

Πριν λίγα λεπτά επικοινώνησε μαζί μας ο υπεύθυνος ακαδημιών του ΑΟ Μυκόνου κ. Νάζος Θάνος και μας ενημέρωσε ότι μάλλον δεν θα αγωνιστεί η ομάδα του στον τελικό με τον Ολυμπιακό.

Σας θυμίζουμε ότι βάση προγράμματος της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο αγώνας μεταξύ του ΑΟ Μυκόνου και του Ολυμπιακού Σύρου, έχει οριστεί για την Παρασκευή 8 Ιουνίου και ώρα 18.00 στο Γήπεδο της Τήνου.

neon mykonnos 2012-3

Τι μας είπε ο κ. Θάνος Νάζος…

mykonos-nazos-8-1

Σε επικοινωνία που είχε μαζί μας ο κ. Νάζος, μας εξέφρασε την αγανάκτηση του αλλά και τις απορίες του σχετικά με τον Τελικό του Πρωταθλήματος Νέων λέγοντάς μας ότι: «Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μάλλον δεν θα κατέβουμε να αγωνιστούμε στον τελικό του Πρωταθλήματος των Νέων, γιατί ξέρουμε από τώρα την μεταχείριση που θα έχουμε σ’ αυτόν τον αγώνα. Την Δευτέρα το πρωί ενημέρωσα τον κ Μουτάφη ότι σαν ομάδα θα θέλαμε ο αγώνας να γίνει σε ένα κανονικών διαστάσεων γήπεδο όπως το Δημοτικό Στάδιο Πάρου ή το ΔΑΚ Νάξου…, όποια μέρα εξυπηρετεί τον Ολυμπιακό ακόμη και αν χρειαστεί να κάνουμε εμείς διανυκτέρευση. Ζητήσαμε ο αγώνας να γίνει ή αυτό το σαββατοκύριακο αφού είναι το πρώτο μετά τους ημιτελικούς ή το σαββατοκύριακο των εκλογών για να μπορέσουν τα παιδιά να συγκεντρωθούν στις εξετάσεις τους.

Παρ όλο που τους ζητήσαμε να μην αγωνιστούμε στο Γήπεδο της Τήνο και όχι 8 ή9 του μήνα (γιατί έχουμε 3 παιδιά που γραφούν εξετάσεις γερμανικών για δίπλωμα),τελικά η απόφαση τους είναι Τήνο 8 Ιουνίου 2012 και ώρα 18.00 γιατί τα παιδιά που συμμετέχουν στις πανελλήνιες, αύτη την μέρα δεν γραφούν.

Τα παιδιά του 1994 δεν παίζουν στους νέους!. Αντιθέτως τα παιδιά του 1995 και 1996 την Παρασκευή 8 Ιουνίου γραφούν 12.30-14.30 μαθηματικά και φυσική! Πως αυτά τα παιδιά θα βρίσκονται στην Τήνο στις 18.00;.

Επειδή λοιπόν μας είπαν ότι το σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουνίου δεν μπορεί να γίνει ο αγώνας γιατί δεν θέλει ο Ολυμπιακός σκεφτήκαμε να διευκολύνουμε την ΕΠΣΚ».

neon mykonos-nireas-18-5-2012-2

Syros raouzaiosΟ κ. Νάζος συνέχυσε λέγοντας: «Όπως μας είπε ο κ. Μουταφης σε εμάς έχει κάνει πολλές χάρες από την στιγμή που ανέβαλε τον β΄ ημιτελικό με τον Νηρέα γιατί 4 παιδιά των νέων ήταν αποστολή στον αγώνα με τον Ελπιδοφόρο και γιατί ανέβαλε ακόμη έναν αγώνα όταν τα παιδιά συμμετείχαν στο FINAL FOUR του σχολικού στο Αγρίνιο. Λες και κάθε χρόνο μια ομάδα των Κυκλάδων φτάνει εκεί!!!.».

Κλείνοντας ο κ. Νάζος σημείωσε ότι: «Λυπάμαι πραγματικά γιατί και πέρυσι τα ίδια έγιναν στον τελικό με τον Πανναξιακό και τα παιδιά μας έκαναν ζέσταμα 7 λεπτά πριν τον αγώνα και μετά την απονομή και 5 φωτογραφίες(3 λεπτά) τρέχαμε να προλάβουμε το f./cat. Θεωρούμε ότι ο τελικός θα έπρεπε να είναι γιορτή γιατί για πολλά παιδιά είναι ο τελευταίος τους αγώνας!»

Έπειτα κι από αυτή την εξέλιξη, πλέον τα πάντα είναι ανοιχτά και ο Τελικός του Πρωταθλήματος Νέων 2011-12, θα περιμένει την τελική απόφαση της ΕΠΣ Κυκλάδων. Σε περίπτωση που τελικά δεν αλλάξει κάτι και ο ΑΟ Μυκόνου δεν αναιρέσει τις δηλώσεις του, τότε θα μιλάμε για τον πρώτο τελικό στην ιστορία της ΕΠΣ Κυκλάδων που θα κατακτά μια ομάδα στα χαρτιά.

Εμείς από την πλευρά μας θα σας κρατάμε ενήμερους για οτιδήποτε εξέλιξη έχουμε πάνω στο θέμα αυτό.

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares