Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021 16:50

ΑΕ Μυκόνου: Αλεκάρα Θεέ, κάνε μας… ΠΑΕ!

Ονειρικό ξεκίνημα και δύο στα δύο… Για την ΑΕ Μυκόνου η φετινή εκκίνηση του πρωταθλήματος αν μη τι άλλο ήταν εντυπωσιακή!

Του Σταμάτη Καλυμιώτη

Οι έξι βαθμοί μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές αποτελούν ό,τι καλύτερο μπορούσε να περιμένει κανείς από την ομάδας των Κυκλάδων. Κόντρα στην Ηλιούπολη εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κυριακίδης που με την αξία και την εμπειρία του θα βοηθήσει πολύ, ενώ στο Περιστέρι απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο ο αντικαταστάτης του στην ενδεκάδα Μπρούνο πέτυχε δυο γκολ και αποδείχθηκε καταλυτικός παράγοντας στη νίκη της ΑΕ Μυκόνου. Αυτός πάντως που έχει κλέψει την παράσταση ως τώρα είναι ο τερματοφύλακας Ηλίας Διαμαντής. Μπορεί λοιπόν η ομάδα μπροστά να έβαζε πίσω όμως αυτός τα… έβγαζε. Δεν θα ήταν μάλιστα υπερβολή αν τον χαρακτηρίζαμε ως τον MVP της ΑΕ Μυκόνου και στα δυο ματς. Μοναδικό του λάθος η αψυχολόγητη ενέργειά του στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Άγιο Ιερόθεο που του κόστισε την κόκκινη κάρτα. Ήταν η στιγμή που ο ίδιος έβαλε… αυτογκολ στον εαυτό του και θα στερήσει από την ομάδα του τις πολύτιμες υπηρεσίες του για μια ή και περισσότερες αγωνιστικές.


Στο στρατόπεδο της Μυκόνου πάντως ο άνθρωπος που νιώθει ο πλέον δικαιωμένος είναι ο πρόεδρος της ομάδας Αλέκος Κουκάς. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι γελάνε και τα… μουστάκια (που δεν έχει) του «Αλεκάρα» μετά από τα δυο τρίποντα. Μέχρι στιγμής κρατάει χαμηλούς τόνους πάντως αφού όπως λέει ο στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Βέβαια με τον παρορμητισμό του ισχυρού άντρα της ομάδας ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, αφού πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει η δημιουργία ενός μεγαλύτερου και σύγχρονου γηπέδου στη Μύκονο αλλά και η παραπάνω επαγγελματική κατηγορία δηλαδή η SuperLeague 2. Ακόμα βέβαια βρισκόμαστε μόλις στη 2η αγωνιστική και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, όμως με τον «Αλεκάρα» ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος…

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares