Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012 09:40

Εξετάζει προτάσεις ο Στάμος…

STAMOS ME AIGALEO

Την περσινή περίοδο, πολλοί ποδοσφαιριστές του Πανναξιακού ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, κινώντας μάλιστα το ενδιαφέρον διάφορων συλλόγων για την απόκτηση τους.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Νίκος Στάμος, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αποτέλεσε βαρόμετρο στην μεσαία γραμμή την νησιωτών.

Ο 24χρονος επιτελικός μέσος προσέδιδε με το ταλέντο του, αρκετή ποιότητα στην γραμμή κρούσης των «κυανόλευκων», ενώ άξιο αναφοράς αποτελεί το γεγονός πως από την δική του απόδοση κρινόταν το παιχνίδι των Κυκλαδιτών.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο νεαρός άσσος έχει ήδη στα χεριά του προτάσεις από διάφορα σωματεία, τα οποία ενδεχομένως την ερχόμενη σεζόν αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Στάμος έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει την φετινή σεζόν στην πρωτεύουσα, χωρίς ωστόσο να ισχύει κάτι με απόλυτη σιγουριά. Μέσα στις επόμενες μέρες, θα υπάρξουν εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, όπως και με τους υπόλοιπες παίκτες που βρίσκονται στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου.

syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares