Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012 15:49

Δεν έπιασε το... κόλπο της πρόωρης δήλωσης συμμετοχής

aiantas panax1

Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας τα 96 σωματεία που δικαιούνται συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής είχαν λάβει, μέσω των Ενώσεών τους, την ενημέρωση από την ΕΠΟ, ώστε να προχωρήσουν σε προκαταρκτική υποβολή δήλωσης συμμετοχής.

Η ενέργεια αυτή από πλευράς Ομοσπονδίας απέβλεπε στην εξαγωγή ενός ασφαλούς συμπεράσματος, αναφορικά με το μέγεθος της διαρροής που πρόκειται να σημειωθεί φέτος, γεγονός που θα έδινε τη δυνατότητα στους ανθρώπους της Επιτροπής να προχωρήσουν στον καταρτισμό ενός προσχέδιου των ομίλων του φετινού πρωταθλήματος. Ωστόσο, το... κόλπο δεν έπιασε, με δεδομένο ότι σχεδόν όλα τα σωματεία έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή! Η σκέψη των ανθρώπων της Επιτροπής αποδείχθηκε αναποτελεσματική, αφού από την πλευρά τους θέλησαν να αποκτήσουν εικόνα περί του αριθμού των σωματείων που επιθυμούν να συμμετάσχουν, ενώ από την άλλη τα σωματεία επιθυμούν να μάθουν πρώτα τον τρόπο με τον οποίο θα σχηματιστούν οι όμιλοι, για να αποφασίσουν στη συνέχεια αν θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα!

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ... ΓΟΡΔΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ!

Από εκεί και πέρα, η μέρα συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ θα καθορίσει και το πότε θα γίνει συνάντηση ανάμεσα στα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής. Είναι πολύ πιθανό αύριο (Τετάρτη) να συναντηθεί ο πρόεδρος της Επιτροπής Βαγγέλης Τοπολιάτης με τους συνεργάτες του (Γιάννης Παπακωνσταντίνου και Μιχάλης Τζανόπουλος), προκειμένου να προχωρήσουν στην τελική απόφαση για το σχέδιο καταρτισμού των ομίλων που θα παρουσιάσουν στο Δ.Σ. της ΕΠΟ. Ο... γρίφος παραμένει άλυτος για την Επιτροπή, που αντιμετωπίζει σοβαρά εμπόδια στην εύρεση μίας λύσης, η οποία θα καταστήσει άπαντες ικανοποιημένους. Καταρχήν, πρόθεση όλων στην Ομοσπονδία (ακόμη και του... Σοφοκλή Πιλάβιου) είναι η τοποθέτηση των οκτώ ομάδων της Κρήτης σε έναν, αυτόνομο όμιλο, προς εξυπηρέτηση της επιθυμίας των τεσσάρων Ενώσεων του νησιού. Πως θα γίνει αυτό; Οι ίδιες οι ομάδες θα κληθούν να επιλέξουν από πόσες αγωνιστικές θα αποτελείται αυτός ο 'ειδικός' όμιλος. Δεν αποκλείεται να γίνει πρωτάθλημα με δύο γύρους (14 αγωνιστικές), με τέσσερις (28 αγωνιστικές) ή και με... τρεις (21 αγωνιστικές), με το τελευταίο ενδεχόμενο να συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις νησιώτικες ομάδες του Αιγαίου, κατά πάσα πιθανότητα θα τοποθετηθούν σε έναν όμιλο με ομάδες των Ενώσεων της Αττικής (εξαιρουμένης της ΕΠΣΔΑ). Στην υπόλοιπη, ηπειρωτική Ελλάδα τα πράγματα είναι πιο εύκολα, όμως σε κάθε περίπτωση μέλημα της τριμελούς Επιτροπής είναι να γλιτώσουν τα σωματεία τις μεγάλες αποστάσεις. Σε αυτό το σημείο είναι απαραίτητο να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται να σχηματιστούν τελικά επτά ή οκτώ όμιλοι (αντί για έξι), αποτελούμενοι από λιγότερες ομάδες, προκειμένου να μειωθούν τόσο τα ταξίδια όσο και οι αποστάσεις αυτών. Για την ώρα, όλα τα ενδεχόμενα φαντάζουν ανοικτά, τουλάχιστον μέχρι το προσεχές Δ.Σ. της ΕΠΟ.

syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares