Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2012 13:19

Μεταγραφές ουσίας κάνει η Άνω Μερά. Κλείνει κι άλλους!

ano mera prota8litria-2012-panigirismoi-stin-ano-syro

Σωστά και αθόρυβα κινείται η Άνω Μερά για να κάνει κάτι καλό όπως όλα τα χρόνια, και στην Δ’ Εθνική.

 

Πολύ έμφαση έχει δοθεί στους πιτσιρικάδες που είναι και το κύριο της κατηγορίας και μαζί με καλούς μεγάλους παίχτες, προσπαθούν να χτίσουν κάτι καλό και ποιοτικό.

 

Στην απόκτηση του 18χρονου Χαφ από τον Διαγόρα Ρόδου Γιώργο Χατζηπαναγιώτου, προχώρησε η Άνω Μερά.

 

Ο Χατζηπαναγιώτου αναμένετε να βοηθήσει πολύ στον χώρο του κέντρου την νέα του ομάδα αφού πρόκειται για μια πολύ καλή μεταγραφή.

 

Στην ομάδα της Μυκόνου θα αγωνίζεται επίσης και ο 24χρονος τερματοφύλακας από τον Αήττητο Σπάτων Άρης Χριστοδουλάκης. Ο νέος τερματοφύλακας των Μυκονιατών έχει αγωνιστεί παλιότερα και με την φανέλα του Εθνικού Αστέρα

 

Επίσης στην ομάδα επέστρεψε μετά από δύο χρόνια απουσίας, ο βορειοηπειρώτης Petrai Kleinti, ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα των Κ20 του Εθνικού Αστέρα. Ο Petrai είναι 18 χρονών και αγωνίζεται ως αριστερό χαφ.

 

ano mera panigirismoi-prota8limatos 2012-syros-1

Σήμερα φτάνουν στην Μύκονο και άλλοι δυο πιτσιρικάδες οι οποίοι θα ενταχθούν άμεσα στο πρόγραμμα της προετοιμασίας της νέας τους ομάδας. Πρόκειται για τα δίδυμα αδέρφια Μιχάλη και Χρήστο Λούπη από την Πετρούπολη 19 ετών.

 

Στην ομάδα αυτές τις μέρες δοκιμάζεται ένας 24χρονος επιθετικός επίσης, αύριο θα φτάσουν στην Μύκονο άλλοι δύο 19χρονοι. Αν πείσουν για την αξία τους, τότε θα αποκτηθούν άμεσα.

 

Οι διπλές προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares