Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012 00:50

Πανναξιακός: "Νίκησε και Αχαρναϊκό"[photos&video].

KEMAVOR FASH ME AXARNAIKO

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο φιλικός αγώνας Πανναξιακός – Αχαρναϊκός. Οι δύο ομάδες δεν εντυπωσίασαν με την απόδοση τους, σε έναν αγώνα, που δεν είχε τις μεγάλες τις ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Ο αγώνας κρίθηκε τελικά από ένα και μοναδικό γκολ, που ήρθε στο 56΄, με εκτελεστή τον Μπονιάκο του Πανναξιακού.

Για την ομάδα της Νάξου, ήταν το 2ο δυνατό τεστ με ομάδα της football league 2, καθώς μια βδομάδα πριν είχε φιλοξενήσει τον Αστέρα Μαγούλας, τον οποίο είχε νικήσει επίσης με 2-0.

Έτσι με την σημερινή τους νίκη οι ναξιώτες επιβεβαιώνουν την καλή δουλειά, που γίνετε στην ομάδα από τον Γιώργο Βλαστό, αφού ο Πανναξιακός δείχνει να παίζει στα ίσα ομάδες, που ανήκουν σε μια κατηγορία πιο πάνω από αυτόν.

Δίχως μεγάλες φάσεις.

Η απουσία των Τζωρμπατζάκη και Δερμιτζάκη (ξεκούραση), από τον Πανναξιακό, σίγουρα τον υποβάθμισε ποιοτικά, αφού σήμερα υπήρχε σαφέστατη διαφορά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, όσο αφορά την κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας.

Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα 1-2 καλές στιγμές με του Μπονιάκο και Ντούκα, χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα.

Παρόλα αυτά όμως σήμερα η ομάδα του Γιώργου Βλαστού θα λέγαμε ότι λειτούργησε άψογα, τόσο αμυντικά, όσο και ανασταλτικά στον χώρο του κέντρου, πράγμα κιόλας, που έκανε τον Αχαρναϊκό να απειλήσει μόνο με κάποια μακρινά σουτ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο 2ο μέρος και κατάφεραν να φτάσουν κοντά στο γκολ 1-2 φορές, μάλιστα είχαν και ένα δοκάρι με τον Βεστάκη στο 73΄.

Η εικόνα τους πάντως στο υπόλοιπο ματς έδειξε ομάδα, που θέλει αρκετό καιρό ακόμα για να δέσουν οι συνολικά δέκα (10) μετάγραφες, που έχει πραγματοποιήσει κατά την καλοκαιρινή σεζόν.

Συνθέσεις.

Αχαρναϊκός (Θανελάς): Τσουκαλάς, Αναστασίου, Μαναλης, Καλογερόπουλος, Μαγγίνας, Αθανασόπουλος, Χριστόπουλος, Νταβαρινος, Νιάρος, Δασκαλάκης, Νεόφυτος.

Μπήκαν σαν αλλαγές οι: Παγούδης, Δημόπουλος, Βελιανίτης, Βεστάκης, Μακρυγιάννης, Παπαδάκης.

Πανναξιακός (Βλαστός): Θέμελης (Θεοδοσιάδης), Πετρόπουλος (Καρμοίρης), Τερόλης, Σταυρόπουλος (Πολυκρέτης), Τόσκας, Αθανασίου, Αριανούτσος, Μπονιάκος (Μπανακάκης), Καρούσης, Ντούκας (Καρελέμογλου), Κεμαβόρ (Κατσάνης).



Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares