Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 15:04

Ανοίγει το μητρώο και μαζί ο δρόμος της επιστροφής για τους ο ΑΟ Σερίφου και Πανσιφναϊκο στις επίσημες διοργανώσεις

Χαρμόσυνα είναι τα νέα για το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες, καθώς σε λίγες ημέρες ανοίγει ξανά το μητρώο, πράγμα που σημαίνει ότι, ο ΑΟ Σερίφου και ο Πανσιφναϊκός που έχουν ήδη δηλώσει ενδιαφέρων θα εγγραφούν και θα ενταχθούν κανονικά στις επίσημες διοργανώσεις της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Από την πλευρά της η ΕΠΣ Κυκλάδων κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για την εξεύρεση μίας λύσης, βρίσκοντας στήριγμα στο πρόσωπο του Βουλευτή Κυκλάδων κ. Γιάννη Βρούτση, ο οποίος έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον και έπειτα από συναντήσεις με τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ, κ. Ειρηναίο Φρέρη προέβη σε δικές του ενέργειες, οι οποίες τελικά επίσπευσαν τις διαδικασίες.

Ένα βήμα πίσω, προς όφελος των σωματείων που ήθελαν να εγγραφούν στο μητρώο έκανε και ο υφυπουργός κ. Αυγενάκης, που επίσπευσε από την πλευρά του το άνοιγμα του μητρώου θέλοντας να αποκαταστήσει κάποιες αδικίες που δημιουργήθηκαν λόγω του ιδιαίτερου καθεστώτος συλλόγων που εδρεύουν κυρίως σε μικρά νησιά.

Δυστυχώς, η καταγγελία του Νηρέα και της ΑΕ Πάρου, άφησαν οριστικά εκτός τον ΑΟ Πύργου, τον Αστέρα Τραγαίας και τον ΑΣ Ίου, αφού οι διοικήσεις των ομάδων αυτών αποφάσισαν να βάλουν παύση στη συμμετοχή των τμημάτων τους.

Η σχετική ενημέρωση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: 

ΜΗΤΡΩΟ 2023 Προς Αθλητικές Ομοσπονδίες Ενώσεις και Σωματεία page 0001ΜΗΤΡΩΟ 2023 Προς Αθλητικές Ομοσπονδίες Ενώσεις και Σωματεία page 0002

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares