Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 09:33

Υποψήφια για δεύτερη φορά με τον Γιώργο Χατζημάρκο η Έλλη Χωριανοπούλου από τη Μήλο

Την εκ νέου υποψηφιότητα της Έλλης Χωριανοπούλου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Μήλου.

Η κ. Χωριανοπούλου, πολιτικός μηχανικός, Προϊσταμένη Υπηρεσίας Δόμησης Δήμου Μήλου καθώς και Έπαρχος Μήλου, Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για το Περιβάλλον και Αντιπρόεδρος Επιτροπής Περιβάλλοντος, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να πορευτεί και πάλι με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

«Οδεύοντας προς τη λήξη της θητείας της Περιφερειακής Αρχής και κάνοντας έναν απολογισμό, είναι πολύ εύκολο να αντιληφθεί κανείς γιατί η «συνταγή» αυτή είναι επιτυχημένη.

Με «καπετάνιο» τον Γιώργο Χατζημάρκο, μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε με πολύ μεγάλη επιτυχία, σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε.

Και δεν ήταν λίγες…

Πανδημία, πόλεμος, τούρκικη απειλή…

Καταστάσεις πρωτόγνωρες…

Ο καλός καπετάνιος όμως, στις φουρτούνες φαίνεται…

Όχι μόνο δεν βυθιστήκαμε, αλλά βγήκαμε πιο δυνατοί.

Οι επιδόσεις των νησιών μας, τουριστικά και υγειονομικά, μοναδικές.

Ο αγώνας μας για το περιβάλλον, στα πρόθυρα της κλιματικής κρίσης, δύσκολος.  Οι πρωτοβουλίες της Περιφέρειάς μας, για την Αειφορία και τις Περιβαλλοντικές Υποδομές των νησιών μας είναι πλέον γεγονός, καθώς τις βλέπουμε να υλοποιούνται.

Και έπεται συνέχεια…

Για πολύ περισσότερους από τους ανωτέρω λόγους, αλλά κυρίως γιατί ο «καπετάνιος» της ομάδας αυτής έχει όραμα, πρωτοπόρες ιδέες, πείσμα, αφοσίωση, σχέδιο, με μεγάλη μου τιμή και υπερηφάνεια, επιλέγω να συμπλεύσω μαζί του.

Για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε ακόμα περισσότερα από αυτά που έχουμε σχεδιάσει…»

 

Βιογραφικό

Η Έλλη Χωριανοπούλου είναι πολιτικός μηχανικός, Προϊσταμένη της Αυτοτελούς Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Μήλου, Έπαρχος Μήλου και Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος στον τομέα του Περιβάλλοντος.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γαλάτσι Αττικής. Η καταγωγή της από τη Νάξο αλλά και τα αμέτρητα καλοκαίρια που ζούσε εκεί, την έκαναν να αγαπήσει την Κυκλαδίτικη Αρχιτεκτονική και γι’ αυτό να ασχοληθεί με το επάγγελμα του μηχανικού.

Αποφοίτησε από τη σχολή Πολιτικών Έργων Υποδομής στο ΤΕΙ Αθήνας το 1996 και συνέχισε τις σπουδές της στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, από το οποίο έλαβε το 2003 τον τίτλο του Πολιτικού Μηχανικού.

Το 2005 εγκαταστάθηκε μόνιμα σε ένα ακόμα υπέροχο Κυκλαδονήσι, τη Μήλο, όπου εργάστηκε στο Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών του Επαρχείου Μήλου.

Η επαγγελματική της σταδιοδρομία συνεχίστηκε στο Δήμο Μήλου, όπου από το 2015 έως και σήμερα κατέχει τη θέση της Προϊσταμένης του Αυτοτελούς Τμήματος Δόμησης, με χωρική αρμοδιότητα Μήλο, Σίφνο, Σέριφο και Κίμωλο.

Το 2019 συμμετείχε με επιτυχία στις Περιφερειακές εκλογές και από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως και σήμερα κατέχει τη θέση της Επάρχου Π.Ε. Μήλου, ενώ παράλληλα ο Περιφερειάρχης της ανέθεσε τις αρμοδιότητες του τομέα Περιβάλλοντος για τις ΠΕ Κυκλάδων, ως εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος και ως μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, στην οποία από το 2022 έως και σήμερα κατέχει τη θέση της Αντιπροέδρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares