Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 11:03

Άνετη νίκη του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική της Super League - Δύο γκολ ο εξαιρετικός και πάλι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, άνοιξε το σκορ ο Μουργκ.

Μετά από την MVP εμφάνισή του στην ευρωπαϊκή πρόκριση επί της Χάιντουκ, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς «υπέγραψε» και τη νίκη του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της Super League.

Ο Σέρβος μέσος πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και «καθάρισε» την αναμέτρηση, που ήταν πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-0, μέχρι να χτυπήσει αυτός.

Κι αυτό γιατί το 1-0 του Μουργκ απειλήθηκε αρκετές φορές από τους Αρκάδες, με μεγαλύτερη στιγμή το χαμένο πέναλτι του Μιριτέγιο στο 41'.

Στο πρώτα λεπτά ο ΠΑΟΚ μπήκε φουριόζος και στο 22' ο Τάισον έκλεψε την μπάλα, τροφοδότησε τον Στέφαν Σβαμπ κι αυτός τον συμπατριώτη του Μουργκ που πλάσαρε εύστοχα με το αριστερό για το 1-0.

Ο Αστέρας ισορρόπησε στη συνέχεια, έχασε ευκαιρίες και στο 40’, ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ έκανε κακό υπολογισμό, ο Μιριτέγιο τον πρόλαβε και κέρδισε πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Κοτάρσκι.

Ο ΠΑΟΚ, μπήκε αποφασισμένος στο δεύτερο μέρος και με πρωταγωνιστή τον Ζίβκοβιτς «καθάρισε» το ματς μέσα σε πέντε λεπτά. Στο 54’, σε αντεπίθεση, ο Τάισον βρήκε τον Σβαμπ, αυτός γύρισε στον Σέρβο που αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι δεν είχε πρόβλημα για το 2-0.

Στο 59' ήρθε και το 3-0 με τον Σέρβο να παίρνει το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Νίκου Παπαδόπουλου σε τετ α τετ του Τάισον.

Το κακό για τον Λουτσέσκου είναι πως αποχώρησαν με ενοχλήσεις από το ματς οι Εκόνγκ και Σαμάτα.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares