Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2012 19:39

Σιωρη: ''Στη συνέχεια θα δείτε τον καλύτερο ευατό μας''.

siori 2

Το βιογραφικό της είναι βαρύ καθώς στα 32 της χρόνια η Δήμητρα Σιώρη έχει αγωνιστεί σε Άρη Νίκαιας, Φιλία Ηλιούπολης, Ολυμπιακό Σ.Φ.Π, Αγία Παρασκευή, ΑΕΚ, Ένωση Βύρωνα, και τώρα Πανναξιακό.

Η ίδια είναι μια αθλήτρια με ποιότητα, πείρα και τσαγανό στοιχεία που όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της φροντίζει να δείχνει συνεχώς στο γήπεδο δικαιώνοντας τους εκάστοτε προπονητές που την επέλεξαν στις ομάδες τους. Φέτος ως βολειμπολίστρια του Πανναξιακού Α.Ο.Ν δείχνει πιο συγκεντρωμένη από ποτέ και αποφασισμένη να βοηθήσει στο έπακρο την ομάδα της ώστε να ανέβει στην Α1 κατηγορία βόλεϊ γυναικών. Στη φετινή αγωνιστική περίοδο λοιπόν στους τρεις αγώνες που έδωσε ο Πανναξιακός και τους κέρδισε υπερέβαλε εαυτόν γι αυτό και στη 2η αγωνιστική της δώσαμε τον τίτλο της καλύτερης παίκτριας του αγώνα αφού η απόδοση της ήταν ένα κλικ παραπάνω από τις συναθλήτριες της . Το σίγουρο είναι πως έχει ακόμη πολλά να δείξει αυτή τη χρονιά μένει απλά να τη δούμε να το κάνει!


NAXOS Katsonis 200x100Φέτος επέλεξες να αγωνιστείς στην ομάδα του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. Τι σε οδήγησε να απαντήσεις θετικά σε αυτή την πρόταση και πόσο εύκολο ήταν για σένα να αγωνίζεσαι για πρώτη φορά εκτός Αθήνας. 

 Ήταν, όντως, περίεργες οι συνθήκες αλλά δε δίστασα καθόλου γιατί όταν άκουσα το ρόστερ δεν αμφέβαλα για το πόσο ανταγωνιστικές θα είμαστε. Η απόσταση είναι ένα ζήτημα που θέλει καλή διαχείριση, υπομονή και κατανόηση και από τις δύο πλευρές αλλά σίγουρα είναι μια εμπειρία θετική. Πρόβλημα με το εκτός Αθηνών δεν είχα και ούτε θα έχω, η ζωή σ 'ένα νησί έστω και για λίγο, μόνο ανανέωση μπορεί να προσφέρει.
Οι υποχρεώσεις σου σε έτερο επαγγελματικό επίπεδο σε κρατούν στην Αθήνα και ταξιδεύεις στη Νάξο μόνο για τους αγώνες. Δεν ήταν πιο δύσκολο έτσι να δεθείς με τις συμπαίκτριες σου; 

Οι δυσκολίες υπάρχουν και η απουσία μου από το νησί είναι ένα αρνητικό δεδομένο αλλά που σε συνεννόηση με τον κο Δερμάτη και τον κο Σωτήρχο (προπονητής Ολυμπιακού) προσπαθούμε να εκμηδενίσουμε. Το να γίνει μια ομάδα "ομάδα" είναι μια διαδικασία χρονοβόρα και δύσκολη. Παρ όλα αυτά είμαστε τυχερές γιατί φέτος στον Πανναξιακό παίζουν κατά κύριο λόγο έμπειρες παίχτριες, ικανές να διαχειριστούν και να καλύψουν μια τέτοια δυσκολία.

Η διοίκηση της ομάδος τη στάση κράτησε και κρατά απέναντι σου; Είσαι ευχαριστημένη από αυτήν; 

Η Διοίκηση πιστεύω εξάντλησε τις δυνατότητές της αναφορικά με το αν θα είμαι στο νησί και τους ευχαριστώ για αυτό. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη συνεργασία μου μαζί τους και ελπίζω να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο επικοινωνίας και συνεννόησης.

 Έχεις ένα βιογραφικό αρκετά βαρύ παίζοντας όλα αυτά τα χρόνια σε πολύ καλές ομάδες. Προσωπικά νιώθεις πως υπήρξε κάτι που δεν έκανες η νιώθεις πλήρης αγωνιζόμενη σε αυτούς τους συλλόγους; NAXOS sima vofanon

20 χρόνια στα γήπεδα είναι σχεδόν μια ολόκληρη ζωή. Τα συναισθήματα και οι εμπειρίες που βιώνει ένας αθλητής έχουν μεγάλο εύρος και ποικιλία, γι' αυτό και δε μετανιώνω σχεδόν για τίποτα απ' όσα έχω κάνει. Το μόνο που ίσως θα μου έλειπε είναι ένα πρωτάθλημα. Θα ανεβάσουμε την ομάδα φέτος και απ' του χρόνου θα ονειρεύομαι αυτό!

 Έχετε χριστεί τη φετινή σεζόν από πολλούς φαβορί του ομίλου για την άνοδο στην Α1 βόλεϊ γυναικών. Σε φοβίζει αυτό η σε προτρέπει να τους δικαιώσεις; 

 Δε με φοβίζει καθόλου η σκέψη της ανόδου ειδικά φέτος που η ομάδα μπορεί να τη στηρίξει τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά. Όταν ανεβούμε με το καλό θα είναι η 5η φορά που παίζω σε ομάδα που ανεβαίνει στην Α1. Και εννοείται ότι η δικαίωση είναι αρχικά της ομάδας, και μετά φυσικά του κόσμου της Νάξου που το θέλει όσο κι εμείς.

Ξεκινήσατε πολύ καλά στον πρώτο όμιλο κάνοντας το 3 στα 3, κάνοντας εξαιρετικά παιχνίδια απέναντι στο ΖΑΟΝ αλλά και τον Ηλυσιακό και Νηρέα. Τι να περιμένουμε στη συνέχεια; 

 Στη συνέχεια έχετε να δείτε μόνο τον καλύτερό μας εαυτό! Δεν θέλω να πω πολλά θέλω να δείξουμε μέσα στο γήπεδο ποιες είναι οι ικανότητες μας και τι μπορούμε να καταφέρουμε.

Περιέγραψε μας τα συναισθήματα σου την ώρα που αγωνίζεσαι κάθε φορά. Τι αφήνει μέσα σου ένα παιχνίδι όταν τελειώσει; 

siori 3 Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένη στην αντίπαλη ομάδα και να αφουγκράζομαι τις ανάγκες των συμπαιχτριών μου. Κατά κύριο λόγο είμαι πεισματάρα και εγωίστρια μέσα στο γήπεδο αλλά ποτέ με τις συμπαίχτριες μου. Ελάχιστες φορές έχω νιώσει φόβο και νοσηρό άγχος αλλά τον τελευταίο καιρό μπαίνω ήρεμη για ζέσταμα, όχι όμως χαλαρή. Μετά τα παιχνίδια αυτό που θα νιώθω εξαρτάται πολύ από το αποτέλεσμα, από το πως έπαιξα εγώ και από το πως έπαιξε η ομάδα μου. Βασικά έχω νιώσει χαρούμενη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η πίκρα για μια κακή ήττα δεν είναι μέρος του παιχνιδιού.

Πιστεύεις ότι το ελληνικό βόλεϊ έχει πολλά κενά σε σχέση με αυτό του Εξωτερικού; Που υστερούμε νομίζεις;

 Υστερούμε πολύ γιατί δεν έχουμε σωστές υποδομές, κατάλληλο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και φυσικά τώρα πια δεν υπάρχει και η βασική κινητήριος δύναμη, το χρήμα.

Ποιες είναι τελικά οι δυνατότητες του Πανναξιακού Α.Ο.Ν; Ποια είναι τελικά η ποιότητα που διαθέτετε σαν ομάδα; 

 Οι δυνατότητες είναι πολλές, οι αθλήτριες είναι υψηλού επιπέδου και το ευτύχημα είναι ότι έχουμε και νέα κορίτσια στην ομάδα πολλά υποσχόμενα με διάθεση εξέλιξης και βελτίωσης. Είμαστε αρκετά πειθαρχημένες και αυτό βοηθά πάντα στην ταχύτερη "ομαδοποίηση".

Πως σας υποδέχεται ο κόσμος του νησιού κάθε φορά που αγωνίζεστε στο γήπεδο σας; Τι θα ήθελες να πεις εσύ στους φιλάθλους που είναι εκεί για να σας στηρίξουν κάθε φορά;

Αυτό που θέλω να πω στους φιλάθλους μας είναι ότι συμμετέχουν στα παιχνίδια μας και είναι ο έβδομος παίχτης μας! Είναι πολύ θερμοί και έντονοι, πάντα σε τελείως θεμιτά πλαίσια και αυτό τους κάνει να ξεχωρίζουν από άλλους οργανωμένους οπαδούς. Αγαπούν την ομάδα και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία!

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares