Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013 11:45

Δυο κριτικοί κι ένας ροδίτης "μάγεψαν" τη μπάλα!

TZORMPA-DERMI-ATHANASIOY

Η σημερινή εμφάνιση του Πανναξιακού κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά ήταν χωρίς υπερβολή βγαλμένη από τα σαλόνια της Α εθνικής. Οι παίκτες του Γιώργου Βλαστού έβγαλαν αστείρευτη ενέργεια, δύναμη και αποφασιστικότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας πως θα κοντράρουν τον αντίπαλο στα ίσα και θα κυνηγήσουν τη νίκη.

NAXOS Katsonis 200x100Ο στόχος τους όχι μόνο επετεύχθη αλλά συνάμα κατάφεραν να εξαφανίσουν τον αντίπαλο και πρωτοπόρο του 9ου ομίλου της Δ εθνικής αφού δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης αυτό το βλέπουμε καλά αν εξετάσουμε τις ευκαιρίες της ομάδας του Πειραιά που ως τελικές προσπάθειες είχαν μονοψήφιο αριθμό αφού ήταν μόνο μια ήταν η καθαρή τους φάση αυτή του 44ου λεπτού όταν ο Κακαβάς βρέθηκε απέναντι από τον Θέμελη σούταρε ο τερματοφύλακας της Νάξου απέκρουσε στη συνέχεια κέρδισε ο Λοιζίδης έκανε το σουτ αλλά πρόλαβε ο Τερόλλης και έσωσε πάνω στη γραμμή. Αντίθετα για τους Ναξιώτες το παιχνίδι κύλισε εξαιρετικά καθώς όλοι ανεξαιρέτως έκαναν εξαιρετική δουλειά σε άμυνα και επίθεση.
Παρ όλα αυτά στο δικό μας μάτι και όχι μόνο τα πρόσωπα που ξεχώρισαν ήταν τρία, ο Μιχάλης Τζωρμαπατζάκης, ο Κώστας Δερμιτζάκης και ο Παντελής Αθανασίου. Οι δυο Κρητικοί και ο Ροδίτης έκρυψαν την μπάλα κάνοντας την καλύτερη εμφάνιση τους μέχρι τώρα στον Πανναξιακό. Οι τρείς τους ήταν παρόντες σε κάθε φάση , γέμισμα, κάθετη μπαλιά δείχνοντας τρομερά δραστήριοι αλλά και σωστοί στις εκάστοτε ενέργειες τους και έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο επιθετικό κομμάτι.

Αποτέλεσαν ευχάριστο πονοκέφαλο στο να επιλέξουμε τον ΜVP του αγώνα και θεωρώντας άδικο να επιλέξουμε μόνο έναν διαλέγουμε και τους τρεις τους που κόντρα στον Ατρόμητο έκαναν πράγματα και θαύματα και βοήθησαν κατά πολύ την ομάδα τους στο τελικό αποτέλεσμα ξεσηκώνοντας τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο για να παρακολουθήσει την προσπάθεια της ομάδας του. Να πούμε ότι στις κερκίδες βρέθηκαν και φίλαθλοι του Ατρόμητου που παρακολούθησαν το παιχνίδι ενώ ωραία στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν όταν λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού φίλαθλοι του Πανναξιακού έκαναν πορεία με αυτοκίνητα και μηχανάκια κρατώντας πανό αλλά και φωτοβολίδες στο χέρι φωνάζοντας συνθήματα και στη συνέχεια τερμάτισαν στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
NAXOS sima vofanonΑνάλυση παικτών Πανναξιακού:
 
Θέμελης Αστέριος: Μπορούμε να πούμε πως σε αυτή την 11η αγωνιστική είχε σχετικά εύκολο έργο αφού λίγες φορές χρειάστηκε να παρέμβει καθώς απειλήθηκε ελάχιστα από την αντίπαλη ομάδα. Του πιστώνεται κατά μεγάλο βαθμό η φάση του 44ου λεπτού όταν σε σουτ του Κακαβά αντέδρασε ακαριαία και αποσόβησε την ισοφάριση για τον Ατρόμητο όταν ο αντίπαλος επιθετικός βρέθηκε μόνος απέναντι του και επιχείρησε να σκοράρει. 
 
Πετρόπουλος Γιώργος: Αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα αφού χειρίστηκε πολύ καλά τις προσπάθειες των αντίπαλων επιθετικών τιε οποίες εξουδετέρωνε άριστα κάθε φορά. Να πούμε ότι απειλούσε κάθε φορά που έβρισκε χώρο από τα δεξιά κάνοντας αρκετές κούρσες που έβαζαν σε μπελάδες την ομάδα του Ατρόμητου. Αυτό για τον Πετρόπουλο ήταν ένα ακόμη σταθερό παιχνίδι στο οποίο έπιασε αρκετά καλή απόδοση.
 
Τόσκας Γρηγόρης: Για μια ακόμη φορά έκανε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα παλεύοντας σε όλο τον αγώνα με τους επιθετικούς των Πειραιωτών που προσπαθούσαν να βρουν καινούς χώρους να περάσουν τη μπάλα και να σκοράρουν. Μπορούμε να πούμε πως δεν απειλήθηκε σοβαρά σε όλο το παιχνίδι παρ όλα αυτά έκανε πολύ δουλειά στα μετόπισθεν έχοντας δεκαέξι πάσες στο ενεργητικό του, δώδεκα κοψίματα και ένα κερδισμένο φάουλ.
 
Σταυρόπουλος Κώστας: Ο νεαρός αμυντικός τα πήγε αρκετά καλά σε αυτή την 11η αγωνιστική, ήταν ιδιαίτερα μαχητικός και δραστήριος και έτρεχε να καλύψει άμεσα τα όποια λάθη γίνονταν από την ομάδα του. Καθ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος έχει αρκετά σταθερή απόδοση χωρίς σκαμπανεβάσματα. Αν και του πιστώθηκε η φάση του πέναλτι μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι δεν υπέπεσε ποτέ σε τέτοια παράβαση καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης του χρέωσε λανθασμένα κάτι τέτοιο αφού δεν είχε επαφή με τον αντίπαλο πρωοθημένο αμυντικό.
 
Τερόλλης Μιχάλης: Το αριστερό μπακ του Πανναξιακού έκανε με τη σειρά του πολύ καλή εμφάνιση αφού ήταν παρών σε κάθε φάση και έλεγχε τις κινήσεις των αντιπάλων του ενώ δεν έδειξε να δυσκολεύεται σε κάποια φάση του αγώνα. Αντίθετα έκανε μια εξαιρετική επέμβαση όταν σε φάση σουτ που αρχικά είχε αποκρούσει ο Θέμελης στην επαναφορά κέρδισε ο παίκτης του Ατρόμητου ο Λοϊζίδης σούταρε αλλά εκείνος αντέδρασε αστραπιαία σώζοντας κυριολεκτικά πάνω στη γραμμή.
 
Αθανασίου Παντελής: Ο Ροδίτης μέσος του Πανναξιακού έχει ιδιαίτερο σε κάθε αναμέτρηση της ομάδας του. Από τα πόδια του περνά όλο το παιχνίδι των Ναξιωτών καθώς είναι αυτός που πασάρει κόβει αλλά και μοιράζει παιχνίδι τους συμπαίκτες του. Κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά έκανε καταπληκτικό παιχνίδι, προβλημάτισε πολύ τους αντιπάλους και έκανε τους συναθλητές του να αισθάνονται σιγουριά αφού οι πάντα καίριες επεμβάσεις του δεν επέτρεπαν τους φιλοξενούμενους να δράσουν με τον τρόπο που επιθυμούσαν. Το έμπειρο αμυντικό χαφ του Πανναξιακού αποτέλεσε έναν από τους κύριους συντελεστές της χθεσινής πολύ μεγάλης νίκης κάτι που αποδεικνύει περίτρανα η ασίστ του στον Ντούκα το τέλος του δεύτερου ημιχρόνου με την οποία τον τροφοδότησε ώστε να πετύχει το δεύτερο και πολύ σημαντικό γκολ για την ομάδα του. Ο Αθανασίου ήταν άλλωστε δεύτερος σε πάσες, πρώτος σε κερδισμένα φάουλ , πρώτος σε κοψίματα δεύτερος σε κάθετες μπαλιές και μην ξεχνάμε πως κέρδισε δυο από τις πέντε συνολικά κίτρινες κάρτες που βγήκαν σε αντιπάλους.
 
Αριανούτσος Χρήστος: Το νεαρό αμυντικό χαφ έκανε ότι μπορούσε προκειμένου βοηθήσει την ομάδα του, ανέκοψε αρκετές φάσεις στο κέντρο και βοήθησε πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας προκειμένου να εξελιχθεί καλύτερα το παιχνίδι για τους Ναξιώτες πράγμα που τελικά έγινε.
 
Τζορμπατζάκης Μιχάλης: Η εμφάνιση του ήταν πέρα από κάθε φαντασία καθώς ο έμπειρος αμυντικός που χθες αγωνίστηκε πιο μπροστά λόγω απουσίας του Γιώργου Καρούση έκανε κυριολεκτικά τα πάντα μηδενίζοντας κάθε αντίπαλο που εμφανιζόταν μπροστά του αφού περνούσε τον αντίστοιχο παίκτη που ερχόταν να του ανακόψει την πορεία σαν σταματημένο . Ο ίδιος έσπασε όλα τα κοντέρ τα στατιστικά του άλλωστε από το χθεσινό ματς μιλάνε από μόνα τους. Στο πρώτο γκολ για τον Πανναξιακό έκανε ασίστ ακριβείας στον Δερμιτζάκη για να κάνει πολύ ωραία εκείνος με τη σειρά του το 1-0. Η συνδρομή του στο ματς δεν τελειώνει εκεί καθώς ήταν δεύτερος σε πάσες, δεύτερος σε κάθετες μπαλιές, είχε πέντε κοψίματα καθώς και ένα κερδισμένο φάουλ. Η παρουσία του στην εντεκάδα έδωσε φρεσκάδα αφού βοήθησε πολύ και επιθετικά με ατελείωτες κούρσες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο δαιμόνιος ποδοσφαιριστής δεν άφησε λεπτό να πάει χαμένο αφού διαρκώς δημιουργούσε πρόβλημα στους Πειραιώτες κάνοντας το καλύτερο του αγώνα μέχρι τώρα .
 
Μπονιάκος Λέανδρος: Ένας ακόμη με καλή απόδοση στο χθεσινό αγώνα βοήθησε πολύ ανασταλτικά ήταν αρκετά γρήγορος και αποτελεσματικός στις επεμβάσεις του παίζοντας σημαντικό ρόλο στο κέντρο για τον Πανναξιακό αφού δεν άφηνε περιθώρια για ευκαιρίες στους παίκτες του Ατρόμητου αντίθετα φρόντιζε να κλίνει άριστα τους διαδρόμους και να καλύπτει τους συμπαίκτες του όπου αυτό χρειαζόταν βάζοντας και αυτός με τη σειρά του το λιθαράκι στην μεγάλη νίκη του συλλόγου του.
 
Δερμιτζάκης Κώστας: Ήταν ένας από τους τρείς που ξεχώρισε μέσα το γήπεδο χθες. Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας της Νάξου αποτελεί το μυαλό του Πανναξιακού και σε κάθε παιχνίδι επωμίζεται μεγάλη ευθύνη για την ανάπτυξη των παικτών στον αγωνιστικό χώρο. Κόντρα στον Ατρόμητο όμως υπερέβαλε εαυτόν αφού οι ενέργειες του ήταν ως επί το πλείστον όχι μόνο σωστές αλλά τροφοδοτούσαν κατάλληλα και τους συμπαίκτες του. Προκάλεσε αναστάτωση στην ομάδα του Πειραιά , έπαιρνε συνεχώς πρωτοβουλίες και ήταν το κλειδί προκειμένου να ανοίξει η άμυνα του Ατρόμητου και να δεχτεί το πρώτο γκολ με σκόρερ τον ίδιο αφού πρώτα τον τροφοδότησε με εξαιρετική μπαλιά ο Τζορμπατζάκης στο 6’ λεπτό. Στο ενεργητικό του εκτός του γκολ είχε εικοσιέξι πάσες, επτά κάθετες μπαλιές και τρία κερδισμένα φάουλ που δείχνουν τον καθ όλα ενεργό ρόλο του στον αγώνα καθώς και το πόσο πάλεψε για μια ακόμη φορά στον αγωνιστικό χώρο.
  
Ντούκας Ρένος : Στα τελευταία παιχνίδια έχει βρει τον καλό του εαυτό, εχθές έκανε ένα πάρα πολύ καλό ματς ήταν δραστήριος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα , έμπαινε αρκετά δυναμικά σε κάθε φάση κυνηγώντας το γκολ όπου πάρα λίγο να σημειώσει δυο φορές στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό δεν τον πτόησε και στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε απόδοση κάνοντας ότι ήταν δυνατό για να πετύχει ένα τέρμα και εκείνος προκειμένου να βοηθήσει τον Πανναξιακό να κλειδώσει τη νίκη. Μετά το 1-1 και την ισοφάριση των φιλοξενούμενων ενέτεινε τις προσπάθειες του και λίγα λεπτά πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού βρέθηκε μετά την κάθετη μπαλιά του Αθανασίου πήρε τη μπάλα βρέθηκε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου και με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 2-1 χωρίς ο αντίπαλος γκολκίπερ να προλάβει να αντιδράσει αφού δεν πρόλαβε καν να πέσει προκειμένου να σώσει το γκολ. Με αυτό τον τρόπο χάρισε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στην ομάδα του που το χρειαζόταν και ταυτόχρονα έδειξε πως έχει πάρει για τα καλά μπρος και είναι έτοιμος να βοηθήσει.
 
Αλλαγές:
Ως αλλαγές στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν οι Κεμαβόρ, Κατσάνης και Πολυκρέτης. Ο χρόνος συμμετοχής τους ήταν λίγος και δεν μπορούν να κριθούν, ωατόσο η απόδοση τους ήταν εξαιρετική, καθώς συνέβαλαν τα μέγιστα για την επίτευξη της νικης.

Πάσες: Κοψίματα: Κάθετες μπαλιές: Κερδισμένα φάουλ:
Δερμιτζάκης 26, 
Αθανασίου 23,
Τζορμπατζάκης 19,
Μπονιάκος 18,
Τόσκας 16,
Τερόλλης 14,
Αριανούτσος 13,
Ντούκας 13,
Πετρόπουλος 12,
Σταυρόπουλος11,
Θέμελης 10,
Κεμαβόρ 6,
Κατσάνης 6.
Αθανασίου 13, 
Τόσκας 12,
Μπονιάκος 9,
Σταυρόπουλος 9,
Αριανούτσος 8,
Τερόλλης 8,
Πετρόπουλος 6,
Τζορμπατζάκης 5.
Δερμιτζάκης 7,
Αθανασίου 5,
Τζορμπατζάκης 4,
Αριανούτσος 3,
Τερόλλης 2.
Αποκρούσεις: Θέμελης 4,
Τερόλλης 1.
Αθανασίου 5,
Δερμιτζάκης 3,
Ντούκα 3,
Τόσκας 1,
Τζορμπατζάκης 1,
Κεμαβόρ 1.
Σουτ εντός εστίας: Κεφαλιές: Ομαδικά Στατιστικά: Γκολ - Ασίστ
Δερμιτζάκης 2,
Ντούκα 2,
Αριανούτσος 2,
Τερόλης 1,
Πετρόπουλος 1,
Κεμαβόρ 1,
Ντούκα 4,
Τζορμπατζάκης 1,
Τερόλλης 1,
Μπονιάκος 1,
Κεμαβόρ 1,
Αριανούτσος 1. 
Πάσες:187
Κάθετες Πάσες:23
Αποκρούσεις:5
Κοψίματα:76
Κεφαλιές:7
Κερδ. Φάουλ:15
Σούτ Εντός Εστίας:9
Ασίστ:2
Γκολ:2
Κίτρινες Κάρτες: 4
Γκολ: Δερμιτζάκης 1,
Ντούκα 1,
Ασίστ: Τζορμπατζάκης 1,
Αθανασίου 1.

*Τα στατιστικά μπορεί να έχουν μια μικρή απόκλιση από τα πραγματικά.

 

Πανναξιακός - Ατρόμητος (φάσεις & γκολ).

 

«Ιπτάμενος» ο Πανναξιακός υπέταξε τον Ατρόμητο.

Πανναξιακός - Ατρόμητος Πειραιά (δηλώσεις).


Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares