Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013 13:14

Πανναξιακός: Εποικοδομητική η συζήτηση.

KOSMOS ME ATROMHTO

Στα γραφεία της ομάδας του Πανναξιακού Α.Ο πραγματοποιήθηκε χθες μια σημαντική συνάντηση προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν το Σύλλογο, καθώς και τους αθλητές που έχει στο δυναμικό του σε ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και σε αυτό του στίβου.

Παρόντες ήταν η διοίκηση του Πανναξιακού αποτελούμενη από τον πρόεδρο Βασίλη Φλεριανό, τον αντιπρόεδρο Γιώργο Αντωνόπουλο και άλλα μέλη όπως ο Μιχάλης Αγγελής, ο Νίκος Κατσάνης,ο Πλατων Τόμπας, ο Βασίλης Καραθανάσης, ο Γιάννης παραβατος, η Στέλλα Παρτσινεβέλου και ο Γιώργος Βρεττός.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν φίλοι της ομάδας από το νησί, καθώς και ο σύνδεσμος φιλάθλων Πανναξιακού της Αθήνας, δια τον εκπροσώπων του.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι μελλοντικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν για τον Πανναξιακό, τι λύσεις μπορούν να δοθούν και ποιοι είναι αυτοί που μπορούν να βοηθήσουν τον ιστορικό Σύλλογο της Νάξου.

Οι παρόντες συζήτησαν σχεδόν δυο ώρες προτάσεις και εξέτασαν πιθανές πηγές οικονομικών πόρων.

Επίσης μαζί με την συμμετοχή όλων στην συζήτηση εξέτασαν το ποσοστό επιτυχίας που θα έχει κάθε μια προσπάθεια και πόσο εφικτή είναι αυτή.
Ένα άλλο θέμα που σχολιάστηκε ήταν η κατάργηση της Δ΄ εθνικής κατηγορίας και η πολύ πιθανή συμμετοχή του Πανναξιακού στη Νέα Γ΄ Εθνική, όπως θα μετονομαστεί η football league 2, όπου πιθανότατα θα υπάρξουν έξι όμιλοι αποτελούμενοι από δεκαέξι ομάδες ο καθένας.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares