Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013 16:17

Στραβοπάτησε στη Νάξο…

Την 1η του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε χθες ο πρωτοπόρος του 3ου ομίλου Πανθηραϊκός, ο οποίος συνέχυσε τα στραβοπατήματα μέσα στη Νάξο και ηττήθηκε χθες με 2-1 από τον ΑΜΣ Φιλωτίου.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η ήττα ήταν η 1η φέτος για τους "Μπλε", ενώ η «κατάρα» της Νάξου καλά κρατεί γι αυτούς, καθώς φέτος δεν έχουν καμία νίκη στη Νάξο, όπου σε τρεις επισκέψεις μετρούν δύο ισοπαλίες και μία ήττα, πράγμα που μεταφράζετε ότι η μοναδικές βαθμολογικές απώλειες που έχει ο Πανθηραϊκός στο πρωτάθλημα, έχουν σημειωθεί στη Νάξο.

Μπλόκαρε

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πανθηραϊκός ήταν καλύτερος, κυρίως στο πρώτο μέρος όπου στάθηκε άτυχος, καθώς μετά από στημένες φάσεις είδε δύο φορές τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Πολυκρέτη THIRA FYTROS XROMATA(Νομικός 5΄, Μηνδρινός 29΄).

Το παιχνίδι ουσιαστικά ισορρόπησε μετά το 41΄, όπου ο προπονητής του Φιλωτίου πέρασε στο παιχνίδι τον Προμπονά, ο οποίος μαζί με τον Τσάφο, έγιναν οι «σκιές» των Κωλέτση – Μαρίνι. Μάλιστα ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος, «ανακάτεψε» την τράπουλα περνώντας στο ματς τον Κελίδη (70΄), αλλά αυτό δεν απέδωσε, καθώς ένα λεπτό αργότερα ο συνδυασμός Μανωλά – Ευριπιώτη, έφερε το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Πάντως οι "Μπλε" είχαν ευκαιρίες να καθαρίσουν το ματς, αλλά βρήκαν απέναντι τους μια καλοστημένη άμυνα και έναν Πολυκρέτη σε πολύ καλή μέρα. Η φάση του αγώνα γίνεται στο 79΄, όπου μετά από κεφαλιά του Κωλέτση στην εστία του εξουδετερωμένου Πολυκρέτη, ο Κρητικός (MVP του αγώνα) σώζει εντυπωσιακά πάνω στη γραμμή.

Μυαλωμένα

Ίσως το πιο «μυαλωμένο» παιχνίδι τους τα τελευταία χρόνια έκαναν χθες οι παίχτες του ΑΜΣ Φιλωτίου, οι οποίοι ουσιαστικά μετέτρεψαν σε γκολ το 50% των ευκαιριών που δημιούργησαν.THIRA PLAYLAND1

Μάλιστα η άψογη χθες συνεργασία των Μανωλά – Ευριπιώτη, ενώ το σκορ ήταν ήδη 2-1, λίγο έλειψε να φέρει και τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους όταν ο Μανωλάς σε θέση δημιουργού πάσαρε στον Ευριπιώτη, με τον τελευταίο να μη μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του εξουδετερωμένου Ξαγοράρη.

Οι "Φιλωτήτες" με κινητήριο μοχλό τον Κρητικό και δημιουργό τον Μανωλά, κατάφεραν να «σύρουν» τον Πανθηραϊκό στο παιχνίδι τους και να πάρουν μια ακόμα εντός έδρας νίκη απέναντι στους Σαντορινιούς.

Μάλιστα η ομάδα της ορεινής Νάξου τείνει να δημιουργήσει παράδοση, καθώς είναι η μοναδική ομάδα (- του Πανναξιακού) που κερδίζει εντός έδρας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον Πανθηραϊκό, καθώς οι "Κυανέρυθροι" είχαν επικρατήσει και πέρυσι 1-0.

Τα γκολ

Όπως είπαμε ο Πανθηραϊκός ήταν η πιο επικίνδυνη ομάδα στο γήπεδο με κύριο εκφραστή επιθετικά τον Κωλέτση και το Μαρτίνο να παλεύει στο κέντρο. Ωστόσο και οι δύο ομάδες αρκέστηκαν περισσότερο σε μακρινά σουτ, παρά σε συντονισμένες επιθετικά προσπάθειες. Οι γηπεδούχοι βρήκαν τους χώρους στην επανάληψη και τους εκμεταλλεύτηκαν χτυπώντας στην αντεπίθεση από όπου προήλθε και το 2-1.THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS1

(1-0) Στο 22΄ο Βενάγκρ ανατρέπει τον Κρητικό εντός της μεγάλης περιοχής, με τον Κύριο Μενδρινό να δείχνει άμεσα την "άσπρη βούλα". Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Κοττάκης Μ., ο οποίος και άνοιξε το σκορ για το Φιλώτι.

(1-1) Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των "Φιλωτιτών" και συγκεκριμένα στο 25΄ ο Κωλέτσης επιβεβαιώνει την κλάση του και με μια ατομική ενέργεια αδειάζει τρεις αντιπάλους και στη συνέχεια με άπιαστο σουτ νικά τον Πολυκρέτη.

(2-1) Το νικητήριο γκολ για τον ΑΜΣ Φιλωτίου ήρθε στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 70΄, όπου ο Μανωλάς κάνει μια κούρσα από αριστερά, πασάροντας την κατάλληλη στιγμή στον Ευριπιώτη, με τον τελευταίο με ένα σουτ από πολύ δύσκολη θέση να κάνει το τελικό 2-1.

Φωνάζουν

Η ένταση του αγώνα έφερε και παράπονα για τη διαιτησία του Κύριου Μενδρινού, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν σε αρκετές φάσεις και να καταλογίζουν ''ανοχή'' σε σκληρά μαρκαρίσματα από τον έμπειρο διαιτητή.NAXOS BARCODE STRATOURIS MIKRO

Πάντως στο τέλος και οι δύο ομάδες είχαν παράπονα, καθώς τους ακυρώθηκε από ένα τέρμα. Μιλάμε για τις φάσεις, αρχικά του Ευριπιώτη (37΄) και στη συνέχεια του Μαρτίνου (94΄), οι οποίες κατέληξαν σε γκολ, που στη συνέχεια όμως ακυρώθηκαν ως οφσάιντ από τον επόπτη κύριο Μενδρινό. Το βίντεο του αγώνα, όσο αυτό είναι δυνατόν βέβαια, θα δώσει περισσότερες απαντήσεις για την ορθότητα τον αποφάσεων.

Όλα για όλα

Η τελευταία αγωνιστική φέρνει τον Πανθηραϊκό να θέλει νίκη και μόνο νίκη απέναντι στον Καρτεράδο, με σκοπό να παραμείνει πρώτος και να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο των μπαράζ.

Από την άλλη ο ΑΜΣ Φιλωτίου την τελευταία αγωνιστική ταξιδεύει στη Σαντορίνη, όπου θα επιδιώξει μια νίκη με πολλά τέρματα, ώστε να περάσει μόνος τρίτος στον βαθμολογικό πίνακα, όπου αυτή τη στιγμή NAXOS Katsonis 200x100συγκατοικεί με τον Αστέρα Τραγαίας.

ΑΜΣ Φίλωτιου (Βασαλάκης Γ.) : Πολυκρέτης, Τσάφος, Μουστάκης, Κατσουρός, Δέτσης (Προμπονάς 41΄), Στρατούρης, Κρητικός, Ευριπιώτης, Κοττάκης (Μουστάκης Δ. 70΄ λ.τ), Τσακωνιάτης (Κρασάς 91΄ λ.τ), Μανωλάς
Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Ξαγοράρης, Κλουβάτος, Βεναγρ, Πέκα, Κολιούσης, Μαρτίνος, Νομικός (Νομικός Ε. 82΄), Μηνδρινός, Μαρίνι (Κελίδης 70΄), Κωλέτσης, Παναγιωτίδης.

NXOS-POLYKRETHS-MIKRO NAXOS SOULATSO MIKRO
NAXOS PROTON044

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares