Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2013 23:25

Φινάλε με καλή εμφάνιση

Στο ματς που ανοίγει την 14η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου για τον 1ου ομίλου του πρωταθλήματος Κυκλάδων, ο ΑΟ Σύρου θα φιλοξενήσει την ΑΕ Στενής Τήνου.

syros RAOYZAIOS new13Ο αγώνας θα γίνει την Παρασκευή 08/03/2013 στις 16:45 στο Δημοτικό Γήπεδο Άνω Σύρου.

Οι γηπεδούχοι (2η/11 ματς / 25 β) προερχόμενοι από την ήττα 2-1 στο μεγάλο ντέρμπι με τη Μύκονο και πλέον έχουν ελάχιστες ελπίδες για την είσοδο τους στην διαδικασία των μπαράζ.

Παρόλα αυτά, μαθηματικά υπάρχει ελπίδα, καθώς εάν στραβοπατήσουν οι Νέοι Ολυμπιακού Σύρου στα δυο εναπομείναντα ματς στον του 2ου ομίλου -πράγμα φυσικά δύσκολο- τότε η ομάδα που θα περάσει στα μπαράζ θα είναι ο ΑΟ Σύρου.

Η ομάδα του κ. Πελέκη θέλει να κάνει το καθήκον της και να πάρει τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι για φέτος μπροστά στο κοινό της.

Η νίκη αυτή εκτός από μονόδρομο για τον ΑΟ Σύρου, αποτελεί και νίκη γοήτρου του σωματείου, καθώς οι Συριανοί στον 1ο γύρο στην Τήνο είχαν γνωρίσει την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα με 3-1 κόντρα στη Στενή.

Από αγωνιστικής πλευράς ο ΑΟ Σύρου αναμένεται να αγωνιστεί με παρόμοιο σχήμα με το ματς στη Μύκονο, ενώ ως τη στιγμή που γράφτηκε το άρθρο δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμμέτοχη των Μπελεγρίνη, Χαβδούλα και Πρίντεζη στο αρχικό σχήμα.

Από την άλλη η ομάδα της Τήνου (3η/10 ματς / 21β) έχοντας μια εβδομάδα ξεκούρασης, λόγω αναβολής στο ντέρμπι με τον ΑΟΤ για την 13η Αγωνιστική, θέλει να πάρει ότι μπορεί από το ματς στη Σύρο και σε συνδυασμό με νίκη επί του ΑΟ Τήνου να τερματίσει στη δεύτερη θέση στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Στενής θα ψάξει μια καλή εμφάνιση παρόμοια με αυτή της τελευταίας επίσκεψης στο νησί της Σύρου, όπου είχε επικρατήσει με 2-3 του Αστέρα Σύρου.

Οι Τηνιακοί θα ταξιδέψουν χωρίς σημαντικά προβλήματα στο γειτονικό νησί της Σύρου.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει την Παρασκευή 08/03/2013 στις 16.45 στο Δημοτικό Γήπεδο Άνω Σύρου και διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Μαραγκός, με βοηθούς τους κ. Ρούσσο Γ. και κ. Κολυβάκη.

Η κάμερα του Sport Cyclades θα είναι για μια ακόμη φορά εκεί για να σας μεταφέρει τον παλμό και από αυτό το ματς.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares