Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013 15:50

Η μάχη της χρονιάς στη Μύκονο

Ένα καταπληκτικό παιχνίδι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου την Κυριακή το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο του Κόρφου στη Μύκονο.

Η ομάδα του ΑΟ Μυκόνου θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟ Κανάρη από τη Χίο στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της Β’ φάσης της διαδικασίας των μπαράζ για την άνοδο στη Β’ εθνική κατηγορία.    

Από τη μία η ομάδα του ΑΟ Μυκόνου, η οποία θέλει να κλείσει με το δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και να επικυρώσει το εισιτήριο για την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία μπροστά στα βλέμματα του κόσμου της. Η ομάδα των κ. Παχατουρίδη και Γούλα έχει αποδείξει στο έπακρον ότι εκτός του ότι διαθέτει ένα άριστα συγκροτημένο και οργανωμένο σύνολο, διαθέτει και μία απ’ τις πιο δυνατές έδρες το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο (χωρίς ήττα στο φετινό πρωτάθλημα). Το παιχνίδι μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως τελικός για το γεγονός ότι η ομάδα του ΑΟ Μυκόνου αναζητεί μόνο τη νίκη για την κατάκτηση των 3 βαθμών, για να καταφέρει να τερματίσει στην κορυφή του μίνι πρωταθλήματος και να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία Γ’ εθνική (όπως θα λέγεται φέτος) ύστερα από 2 χρόνια απουσίας. Η Πρωταθλήτρια Κυκλάδων στη Β’ φάση των μπαράζ, σε σύνολο 5 αγώνων μετράει 4 νίκες και 1 ήττα (11-3 τέρματα) (αυτή από τον Κανάρη με 2-0 στο νησί της Χίου). Η ομάδα από το νησί των ανέμων, προερχόμενη από τη μεγάλη νίκη με 1-3 στη Μυτιλήνη επί της Αναγέννησης Γέρας, έχει ψηλά το θέμα ψυχολογίας και επωφελούμενη πλήρως το στραβοπάτημα του ΑΠΟ Κανάρη με την Αναγέννηση Γέρα την προηγούμενη αγωνιστική (η Μύκονος είχε ρεπό με την ομάδα από τη Σάμο) επιδιώκει τη νίκη πρόκριση, αρχικά γοήτρου και ύστερα από βαθμολογικής άποψης. Η ομάδα του ΑΟ Μυκόνου με υψηλή επιθετική συγκομιδή θέλει να εκμεταλλευτεί τα οποιαδήποτε αμυντικά λάθη που θα προκύψουν από την ήδη μέτρια αμυντική γραμμή του ΑΠΟ Κανάρης και να πάρει το ζητούμενο αποτέλεσμα. Χωρίς προβλήματα η ομάδα του κ. Παχατουρίδη και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι παίχτες του ΑΟ Μυκόνου θα τα δώσουν όλα για να αποζημιώσουν πλήρως τον κόσμο που θα βρεθεί την Κυριακή το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο του Κόρφου.             

Από την άλλη, η ομάδα από τη Χίο (ΑΠΟ Κανάρης Νενητων Χίου) θα ταξιδέψει στο νησί των ανέμων με στόχο 2 αποτελέσματα, καθώς βολεύεται εκτός από τη νίκη και με την ισοπαλία. Η ομάδα του κ. Κάβουρα βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 νίκες και 1 ισοπαλία (13-3 τέρματα)    και θέλει να αποδείξει ότι δεν ήταν τυχαία η νίκη του πρώτου αγώνα (2-0) επί της ομάδας του κ Παχατουρίδη. Η ομάδα του Κανάρη, είναι από τα φαβορί του πρωταθλήματος για άνοδο στη Γ’ εθνική και έχοντας μεγάλη εμπειρία στα σαλόνια της Δ’ εθνικής (6 συμμετοχές τα έτη 1983, 1985, 1987, 1991, 1995 & 2007) γνωρίζει ότι για να το επιτύχει αυτό θα πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα από τη δύσκολη έδρα του ΑΟ Μυκόνου. Η ομάδα του κ. Κάβουρα χάνοντας το πλεονέκτημα που είχε πάρει από τη μεγάλη νίκη στη Χίο με 2-0 και με το στραβοπάτημα που έκανε απέναντι στην ομάδα της Αναγέννησης, ταξιδεύει στη Μύκονο με προσγειωμένο το μυαλό για τυχόν νέα απώλεια που θα της στοιχίσει την άνοδο. Η ομάδα του κ. Κάβουρα έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Βασίλη Ατσάλη (35 τέρματα), έχει την καλύτερη στα μπαράζ και χρίζει ιδιαίτερη προσοχή. Χωρίς σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα αναμένεται να ταξιδέψει στο νησί της Μυκόνου.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει την Κυριακή 02/06/2013 στις 17:00 μμ στο Δημοτικό Γήπεδο του Κόρφου στη Μύκονο και όπως επιβάλλεται η κάμερα του Sport Cyclades θα είναι εκεί με πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον απεσταλμένο μας Βαγγέλη Αρχολέκα.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares