Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 11:04

Στοίχημα: Φεστιβάλ γκολ στο Ντόρτμουντ

Σπουδαία παιχνίδια στο πρόγραμμα της Τρίτης (11/10), ξεκινά η 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων για το Champions League και εκεί θα στρέψουμε την προσοχή μας.

Όλες τις αναμετρήσεις της ημέρας θα τις βρείτε στην στοιχιμαν με τεράστια γκάμα αγορών και κορυφαίες αποδόσεις. Πάμε να δούμε τι προκύπτει!

Μία από τις πιο δυνατές επιλογές έρχεται από τον αγώνα Μπορούσια Ντόρτμουντ - Σεβίλλη. Η Ντόρτμουντ υποδέχθηκε την Μπάγερν στο ντέρμπι της Μπουντεσλίγκα, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2. Οι Βαυαροί προηγήθηκαν 0-2, η Μπορούσια, όμως, κατάφερε να επανέλθει και να σώσει τον βαθμό στο φινάλε. Στο Champions League, στην πρεμιέρα κέρδισε εύκολα 3-0 την Κοπεγχάγη, ακολούθησε η καλή εμφάνιση, αλλά η ήττα με 2-1 στο Μάντσεστερ από τη Σίτι, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε εντυπωσιακά από την έδρα της σημερινής αντιπάλου της, επικρατώντας με 4-1.

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα η Σεβίλλη. Υποδέχθηκε την Μπιλμπάο, με τον Σαμπάολι να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της, προηγήθηκε στο 4ο μόλις λεπτό, αλλά ισοφαρίστηκε στο 73’ και περιορίστηκε στον έναν βαθμό. Ήταν το πέμπτο διαδοχικό ματς σε όλες τις διοργανώσεις που δεν κέρδισε η ομάδα από την Ανδαλουσία, είχαν προηγηθεί οι δύο σερί εντός έδρας ήττες από Ντόρτμουντ (1-4) και Ατλέτικο Μαδρίτης (0-2), η πρώτη ήταν το “κύκνειο άσμα” του κόουτς Λοπετέγι. Οριακή η σημερινή αναμέτρηση, αν δεν κερδίσει, τότε ουσιαστικά αποχαιρετά τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση και θα μείνει να παλεύει με την Κοπεγχάγη για την κατάληψη της 3ης θέσης που στέλνει στο Europa League.

Δείτε την πρόταση για το Ντόρτμουντ - Σεβίλλη και όλα τα Προγνωστικά Champions League στο Betarades.gr.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares